Roger Waters se căsătorește, din nou

Muzicianul Roger Waters, fostul basist şi co-vocalist al trupei Pink Floyd, se va căsători pentru a patra oară, la începutul anului 2012, înainte de a porni într-un nou turneu mondial.

RomaniaTV.net
22 nov. 2011, 13:49
Roger Waters se căsătorește, din nou

Informaţia a fost confirmată de iubita muzicianului, Laurie Durning.

Roger Waters, care va porni din nou în turneu în 2012, cu un show în care va cânta integral albumul conceptual „The Wall” lansat de Pink Floyd în 1979, are o relaţie cu Laurie Durning de peste şapte ani, informează site-ul revistei New Musical Express.

Laurie Durning, care lucrează în domeniul producţiei cinematografice, a declarat pentru New York Post: „Pare să fie perioada potrivită pentru a o face, înainte de acel turneu”.

Roger Waters, în vârstă de 68 de ani, a confirmat la începutul acestui an faptul că, deşi interpretează în acest turneu piese ale trupei Pink Floyd, nu intenţionează să mai colaboreze cu foştii lui colegi: „Sunt cu adevărat bucuros pentru faptul că am fost în această trupă timp de 20 de ani. Am făcut parte din ea şi mi-a plăcut. Cred că am făcut împreună câteva cântece minunate, dar nu doresc să mai fac acest lucru vreodată”.

Roger Waters a cântat pe aceeaşi scenă cu foştii lui colegi Dave Gilmour şi Nick Mason la începutul acestui an, cu ocazia unui concert din turneul lui solo, pe care l-a susţinut la sala O2 din Londra, însă de atunci cei trei muzicieni nu au mai apărut niciodată împreună.

Roger Waters a fost căsătorit cu Judy Trim (1969-1975), cu Carolyne Christie (1976-1992) şi cu Priscilla Phillips (1993-2001).