Roger Waters, starul trupei Pink Floyd, s-a căsătorit pentru a cincea oară. Noua soţie este cu 35 de ani mai tânără

Roger Waters, una dintre vedetele trupei Pink Floyd, a dezvăluit că s-a căsătorit a cincea oară, la vârsta de 78 de ani. Artistul a făcut anunțul pe Facebook, Twitter şi Instagram, unde a postat și imagini de la nuntă.

14 oct. 2021, 18:42
Roger Waters, starul trupei Pink Floyd, s-a căsătorit pentru a cincea oară. Noua soţie este cu 35 de ani mai tânără

Roger Waters, în vârstă 78 de ani, s-a căsătorit cu Kamilah Chavis, aceasta fiind cea de-a cincea sa soție. Vârsta acesteia nu a fost dezvăluită oficial, dar conform zvonurilor ea ar avea în jur de 43 de ani.

Sunt atât de fericit! În sfârșit cineva de păstrat”, a comentat artistul în dreptul fotografiilor în care cei doi apar îmbrăcați în haine elegante și sărutându-se. Nunta a avut loc la vila artistului din Bridgehampton, New York, pe care acesta a cumpărat-o în 2010, cu 16,2 milioane de dolari.

Kamilah Chavis a ales să poarte la ceremonie o rochie din dantelă, albă, pe care a asortat-o cu o curea lată în talie. Totodată, ea a ales să poarte și un buchet realizat din flori nemuritoare, pe care le-a folosit pentru coroniță, precum și pentru a împodobi reverul de la costumul mirelui.

Roger Waters şi noua lui soţie

Citeşte şi Victoria’s Secret, sfârşitul unei ere. Faimosul brand a renunţat la „Îngeri” după aproape 25 de ani

Roger Waters a mai fost căsătorit cu Judy Trimm, în perioada 1968 – 1975, însă cei doi n-au avut copii. Artistul a fostt căsătorit și cu Carolyne Christie, din 1976 până în 1992. Cei doi au avut un fiu, Harry Waters, care e muzician. Ulterior, artistul s-a căsătorit cu Pricilla Phillips, în 1993, însă în 2001 au divorțat. Aceștia au avut, de asemenea, un fiu, ce poartă numele Jack. În 2004, Waters s-a logodit cu Laurie Durning. În 2012 s-au căsătorit, însă trei ani mai trâziu au divorțat.

Waters, a cărui avere este estimată la 310 milioane de dolari, a dezvăluit într-un interviu din 2018 că a întâlnit-o pe Kamilah cu câțiva ani în urmă, la unul dintre concerte.


loading...
Partenerii noștri