ROLAND GARROS 2015, s-au tras la sorţi meciurile. Ce adversare au Halep, Begu, Dulgheru şi Niculescu

ROLAND GARROS 2015. Tragerea la sorţi a meciurilor din cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului a avut loc vineri, la Paris. Pe tabloul principal sunt calificate direct cinci românce, Simona Halep, Monica Niculescu, Irina Begu Andreea Mitu şi Alexandra Dulgheru.

RomaniaTV.net
21 mai 2015, 08:19
ROLAND GARROS 2015, s-au tras la sorţi meciurile. Ce adversare au Halep, Begu, Dulgheru şi Niculescu

ROLAND GARROS 2015. Simona Halep şi Irina Begu sunt capi de serie la ediţia din acest an a Roland Garros-ului, iar sorţii i-au hărăzit lui Halep o adversară din Rusia în primul tur, pe Evghenia Rodina. În turul doi, nr. 3 mondial ar urma să joace cu învingătoarea dintre Mirjana Lucic Baroni şi americanca Lauren Davis. Simona Halep se află pe jumătatea inferioară a tabloului, alături de Maria Sharapova, cele două finaliste de anul trecut urmând să se întâlnească în semifinale dacă vor avea parcurs fără greşeală până atunci. Irina Begu (cap de serie nr. 30) o va întâlni în primul tur pe americanca Bethanie Mattek-Sand (nr. 146 WTA), cea care în 2012 a câştigat titlul la dublu mixt la Australian open, alături de Horia Tecău.

Alexandra Dulgheru va avea parte, de asemenea, de o adversară din SUA, Nicole Gibbs (97 WTA). În cazul în care o va învinge pe Gibbs, Dulgheru va juca împotriva învingătoarei dintre Alize Cornet şi Roberta Vinci.

Şi Monica Niculescu şi-a aflat adversara, ea urmând să joace împotriva ibericei Carla Suarez Navarro, care a eliminat-o pe Simona Halep săptămâna trecută, în semifinalele de la Roma. Niculescu se află pe locul 69 WTA, iar Carla Suarez este cap de serie nr. 8.

Andreea Mitu, în premieră pe tabloul principal la Roland Garros, va juca în primul tur împotriva franţuzoaicei Alize Lim, deţinătoare a unui wild card.