ROLAND GARROS 2015, Simona Halep, drumul până în finală. Ce adversare întâlneşte pe traseu

ROLAND GARROS 2015. Simona Halep este cap de serie numărul 2 la internaţionalele de Tenis ale Franţei şi se află pe aceeaşi parte de tablou cu adversara sa din finala de anul trecut, Maria şarapova, astfel că ele s-ar putea întâlni acum mai devreme, în faza semifinalelor.

21 mai 2015, 09:04
ROLAND GARROS 2015, Simona Halep, drumul până în finală. Ce adversare întâlneşte pe traseu

ROLAND GARROS 2015. Simona Halep a jucat anul trecut finala la Roland Garros şi mulţi specialişti cred că românca va putea câştiga acum în premieră un turneu de Grand Slam. Legendara Chris Evert crede în potenţialul româncei, dar şi o serie de jurnalişti de la publicaţii prestigioase pariază pe româncă.

Citeşte şi ROLAND GARROS 2015, s-au tras la sorţi meciurile. Ce adversare au Halep, Begu, Dulgheru şi Niculescu

ROLAND GARROS 2015. Simona Halep o va întâlni în premieră în circuitul WTA pe rusoaica Evghenia Rodina (91 WTA), în turul secund urmând să o întâlnească pe învingătoarea partidei Mirjana Luci Baroni (Croaţia) – Lauren Davis (SUA). În turul trei s-ar confrunta cu Alexandra Dulgheru, dacă aceasta va trece în primul tur de Nicole Gibbs, iar în turul doi de învingătoarea dintre Roberta Vinci şi Alize Cornet (cap de serie nr. 29). În optimi, cele mai puternice adversare pentru Simona Halep ar şi Agnieszka Radwanska (nr. 14) şi rusoaica Elena Svitolina (nr. 19).

ROLAND GARROS 2015. Cele mai periculoase adversare din sferturile de finală, pentru Simona Halep, ar fi Ana Ivanovic (nr. 7), care a câştigat Roland Garros-ul în 2008, dar şi Ekaterina Makarova, care anul acesta a eliminat-o pe Halep tot în sferturi, la Australian Open. În semifinale ar urma marea confruntare cu Maria Şarapova, iar finala ar disputa-o împotriva liderului mondial, Serena Williams.