ROLAND GARROS 2015. Noroc fantastic pentru Simona Halep. Are cale liberă spre SFERTURILE de finală

ROLAND GARROS 2015. Simona Halep s-a calificat duminică în turul doi la Internaţionalele de Tenis ale Franţei, iar luni a aflat că a scăpat de una dintre cele mai dificile adversare de pe partea sa de tablou.

25 mai 2015, 14:09
ROLAND GARROS 2015. Noroc fantastic pentru Simona Halep. Are cale liberă spre SFERTURILE de finală

ROLAND GARROS 2015. Simona Halep a scăpat de Agnieszka Radwanka (cap de serie nr. 14), cea mai puternică adversară pe care ar fi putut-o întâlni la ediţia din acest an a Internaţionalelor de Tenis ale Franţei. Poloneza a fost însă eliminată, surprinzător, încă din primul tur, situaţie care nu i s-a mai întâmplat din 2007, când a participat prima oară la Roland Garros. De altfel, în urmă cu doi ani Radwanska a jucat sferturile de finală la Paris, fiind eliminată de Sara Errani.

Citeşte şi ROLAND GARROS 2015. Simona Halep se teme de adversara din turul II: Am amintiri urâte!

ROLAND GARROS 2015. Luni, Agnieszka Radwanska a fost eliminată din primul, de Annika Beck, o nemţoaică fără performanţe deosebite în circuitul WTA (un singur titlu, anul trecut, la Luxemburg), care nu mai departe de săptămâna trecută a pierdut în primul tur la Nurnberg, la cehoaica Klara Koukalova. În turul doi, Beck ar juca cu o altă jucătoare care a produs luni o surpriză, poloneza venită din calificări Paula Kania, care a eliminat-o pe nemţoaica Mona Barthel.

Citeşte şi ROLAND GARROS 2015, Simona Halep, drumul până în finală. Ce adversare întâlneşte pe traseu

ROLAND GARROS 2015. În turul trei, „surprizele” Beck sau Kania ar urma să întâlnească învingătoarea dintre Elena Svitolina (cap de serie nr. 19) şi Iulia Putinţeva, o kazahă de 20 de ani, care a eliminat-o cu 3-6, 6-3, 6-3 pe Aleksandra Krunic. Iar în optimile de finală învingătoarea ar urma să joace împotriva Simonei Halep, Condiţia este, bineînţeles, şi ca Simona Halep să treacă de Lucic Baroni (turul II) şi Alize Cornet sau Alexandra Dulgheru (turul III). Cert este că acum, după eliminarea Radwanskăi, cea mai puternică adversară a Simonei Halep până în faza optimilor a rămas Elena Svitolina (cap de serie nr. 19).