ROLAND GARROS. Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, în turul secund al probei de dublu

Perechea româno-olandeză Horia Tecău/Jean-Julien Rojer a câştigat, marţi, scor 6-2, 6-1, meciul jucat cu "dublul" Thomaz Bellucci/Carlos Berlocq (Brazilia/Argentina) în primul tur al probei de dublu de la Roland Garros (Franţa), turneu dotat cu premii în valoare totală de 16.700.000 euro.

RomaniaTV.net
30 mai 2017, 16:58
ROLAND GARROS. Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, în turul secund al probei de dublu

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au acces în turul secund al probei de dublu la Roland Garros după un meci care a durat 57 de minute.

Tecău şi partenerul olandez, veniţi după trofeul câştigat la Geneva, au început bine primul set şi s-au distanţat la 3-0, după un break în game-ul doi. La 5-2 Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au reuşit un nou break şi au închis setul, scor 6-2, în 23 de minute.

În actul secund, echilibrul s-a rupt când perechea româno-olandeză a reuşit să câştige contra serviciului (3-1) şi apoi s-a distanţat la 4-1. După un nou break în game-ul şase, Tecău şi Rojer au câştigat setul şi meciul pe serviciul lor, scor 6-1, în 34 de minute.

În turul următor, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer îi vor întâlni pe câştigătorii partidei Constant Lestienne/Corentin Moutet – Dustin Brown/Yen-Hsun Lu. Pentru accederea în turul secund, favoriţii numărul 11 vor încasa un cec în valoare de 22.500 de euro şi 90 de puncte în ierarhia mondială la dublu.â