ROLAND GARROS. Zi neagră pentru ROMÂNCE: patru eliminate niciun set câştigat!

ROLAND GARROS. Monica Niculescu, Ana Bogdan, Patricia Țig și Irina begu au fost eliminate, luni, în turul I de la Roland Garros. Niciuna dintre cele patru nu a reușit să câștige măcar un set.

29 mai 2017, 17:39
ROLAND GARROS. Zi neagră pentru ROMÂNCE: patru eliminate niciun set câştigat!

ROLAND GARROS. Monica Niculescu, locul 54 WTA, a pierdut categoric în fața Anettei Kontaveit, locul 53 WTA, scor 5-7, 1-6, după un meci care a durat o oră și 23 de minute.

SIMONA HALEP – JANA CEPELOVA se joacă, marţi, de la ora 19:00, în direct la EUROSPORT

ROLAND GARROS. Ana Bogdan, jucătoare venită din calificări, a pierdut și ea categoric. Românca, locul 106 WTA, a fost învinsă de Ons Jabeur, locul 114, scor 3-6, 4-6.

ROLAND GARROS. Patricia Țig a ieșit și ea din competiție în primul tur, după ce a abandonat în setul al doilea al meciului cu Anastasia Pavlyuchenkova (17 WTA). Rusoaica avea 1-0 la seturi după 6-1 în primul act și câștigase primul game din setul al doilea. Țig a acuzat probleme medicale și nu a reușit să ducă partida până la capăt în ciuda intervenției fizioterapeutului.

ROLAND GARROS. Irina Begu a cedat și ea în două seturi, 6-7(2), 4-6. Deși a avut un scurt moment de revenire în al doilea set, revenind de la 1-4 pentru a egala situația la game-uri, Mariana Duque-Marino (115 WTA) s-a impus după o oră și 37 de minute de joc.