Rolls-Royce-ul unui interlop, rămas fără benzină într-un sens giratoriu din Mamaia VIDEO

Rolls-Royce-ul unui interlop a rămas fără benzină într-un sens giratoriu din Mamaia. În imaginile surprinse de martori, se observă cum mașina rămâne blocată și îngreunează circulația rutieră din zonă.

03 aug. 2021, 15:37
Rolls-Royce-ul unui interlop, rămas fără benzină într-un sens giratoriu din Mamaia VIDEO
Rolls-Royce-ul unui interlop, rămas fără benzină

Rolls-Royce-ul unui interlop, rămas fără benzină. Luni seara, un autorism de lux a atras toate privirile a intrare în stațiunea Mamaia, dinspre Năvodari, în zona Summerland.  Șoferul, cu numere de București, a rămas fără combustibil, chiar în sensul giratoiu.

Citeşte şi: Cum arată cea mai scumpă maşină din lume. Modelul Rolls-Royce care costă aproape cât toată averea lui Hagi

Rolls-Royce-ul unui interlop, rămas fără benzină

Din fericire, un alt şofer i-a venit în ajutor, cu un bidon de benzină, pe care l-a turnat în rezervor.

Posesorul autovehiculului Rolls Royce este Nuredin Beinur, un controversat om de afaceri poreclit şi ”Spaima Litoralului”. Acesta deţine în Constanţa mai multe buticuri cu haine, în special costume de baie. Bolidul său de lux a fost fotografiat la unul dintre buticuri, chiar zilele trecute.

Cine este Nuredin Beinur?

Nuredin Beinur a căpătat faimă naţională în timpul războaielor cu clanul rival din Constanţa, controlat de Iashar, zis Săceanu.

În mai 2010, zeci de soldaţi ai celor două grupări s-au războit pe străzile Mangaliei. Beinur şi Săceanu îşi împărţeau litoralul în două mari zone de influenţă: primul în sud (Saturn-Neptun), celălalt în zona de nord, de la Eforie până la Mamaia.

Confruntarea a fost anihilată de poliţişti, dar urmarea a fost că influenţa lui Nuredin Beinur a crescut de-atunci şi mai mult. În 2001 a devenit finul lui Nicu Gheară şi din acel moment a devenit adevăratul stăpân al plajelor.

Beinur Nuredin, zis “Beni”, e considerat unul dintre cei mai periculoși interlopi de pe Litoral. El a povestit în mai multe interviuri că s-a ocupat cu taxe de protecție și cămătărie, având clienți inclusiv politicieni și copii de politicieni.

Numele său a fost asociat și în dosare celebre precum “Drogații cu gulere albe” din discoteci, “Prostituate de lux pentru politicieni”, dar singura condamnare primită a fost cu suspendare, pentru un an, pentru şantaj, instigare la şantaj, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi evaziune fiscală.

Apropiat al multor fotbaliști români și oameni de fotbal printre care Alibec și George Becali, Beinur a apărut în stenogramele unor interceptări efectuate de SRI în timp ce discuta cu Mutu despre afaceri.


loading...