Român acuzat de răpire în Belgia. Ce s-a întâmplat cu bărbatul

Un român a şocat Belgia! Bărbatul a fost arestat după ce a răpit o fetiţă de 6 ani, în apropiere de locuinţa ei din Anderlecht.

RomaniaTV.net
13 iun. 2017, 17:52
Român acuzat de răpire în Belgia. Ce s-a întâmplat cu bărbatul

Agresorul de 44 de ani a fost reţinut la Bruxelles, după ce poliţia a analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Poliţia a publicat o fotografie cu suspectul şi fetiţa şi i-a cerut presupusului răpitor să se predea.

La aproximativ 20 de ore de la răpire, românul a fost prins la ieşirea din domiciliul său din centrul Bruxelles-ului, împreună cu fetiţa. Copilul nu a fost rănit, dar este în stare de şoc. La audiere, românul a spus că ar fi vrut, de fapt, „să ajute copilul” şi că intenţiona să meargă la poliţie.

Doar că, a explicat el, a aşteptat ca fetiţa să se trezească din somn. Autorităţile belgiene l-au arestat pe român pentru răpire şi sechestrare, el urmând să apară din nou în faţa instanţei, în câteva zile.

Potrivit presei belgiene, autorităţile au percheziţionat locuinţa suspectului, inclusiv computerul, şi au descoperit că acesta, identificat drept Aurel C., avea două profiluri de Facebook al căror conţinut este considerat suspect de anchetatori, că deţinea mai multe imagini cu fete minore, precum şi că accesase publicaţii care făceau referire la divere acte de pedofilie.