Detalii şoc în cazul românului decapitat în Italia. Procurorii iau în calcul un accident de muncă urmat de mutilarea cadavrului

Ancheta în cazul românului decapitat în Italia nu a ajuns la final. Se pare că procurorii iau în calcul două variante despre modul în care bărbatul din Vaslui şi-a găsit sfârşitul. Una ditre ele ar fi că românul a murit în urma unui accident de muncă și, pentru nu a fi tras la răspundere pentru moarte, suspectul i-ar fi mutilat cadavrul susţin jurnaliştii din Italia, citaţi de România TV. Ministerul Afacerilor Externe a fost anunţat de anchetatorii din Italia de acest caz.

RomaniaTV.net
28 dec. 2017, 12:16
Detalii şoc în cazul românului decapitat în Italia. Procurorii iau în calcul un accident de muncă urmat de mutilarea cadavrului

Cadavrul românului a fost găsit la mijlocul lunii decembrie într-o pădure, în zona localităţii Caltagirone, provincia Catania, din Italia. Cadavrul a fost descoperit la marginea unui drum de tara de catre un vanator care a iesit la plimbare cu cainele sau in acea zona. Vanator a anuntat imediat carabinierii, care au deschis o ancheta pentru a descoperi faptasul sau faptasii acestei oribile crime.

Conform anchetatorilor, cadavrul lui Costel Ciobanu, în vârstă de 51 de ani, originar dintr-o localitate din Vaslui, era decapitat. De asemenea, braţele îi fuseseră tăiate.

Rudele acestuia au raportat dispariția lui, după ce nu au reușit să-l contacteze mai multe zile la rând. Bărbatul era plecat la muncă în Italia.

Anchetatorii sustin ca asasinarea ar fi avut loc in alt loc, iar cadavrul a fost aruncat in padurea de pini din localitate. Decapitatarea si taierea bratelor ar fi fost facute ulterior pentru a impiedica identificarea victimei.

Carabinierii au eliminat probabilitatea ca crima să fie comisă de organizaţiile mafiote din zonă.