Român înjunghiat mortal în Germania. Familia lui Cristian face eforturi uriașe să-i aducă trupul neînsuflețit în țară: „Se fac donații pentru repatriere”

Cristian, un român originar din Bihor, a murit în mod tragic în Germania. Bărbatul a fost înjunghiat mortal în timp ce se afla pe stradă de o persoană pe care nu o cunoștea.

02 ian. 2023, 21:22
Român înjunghiat mortal în Germania. Familia lui Cristian face eforturi uriașe să-i aducă trupul neînsuflețit în țară: „Se fac donații pentru repatriere”

Român înjunghiat mortal în Germania. Cristian a plecat peste hotare cu gândul să-și facă un trai mai bun, să câștige bani mai mulți și să-și ajute familia. Însă a sfârșit subit, după ce o persoană necunoscută, care nu a fost încă identificată, l-a înjunghiat mortal.

Român înjunghiat mortal în Germania. „Se fac donații pentru repatriere”

Localnicii din Girișu de Criș, județul Bihor, s-au mobilizat să-i ajute familia pentru a-i aduce trupul neînsuflețit în țară. Un bărbat din Bihor a anunțat pe un grup de Facebook că se strâng donații la magazinele din comună pentru repatriere.

„Dragi consăteni, Bărnițiu Cristian fiu al comunei noastre a avut parte de un sfârșit tragic în Germania fiind înjunghiat de o persoană neidentificată. Familia are nevoie de ajutorul nostru pentru a fi repatriat în țară, costurile fiind foarte mari.

Mâine voi merge la magazinele din comună pentru a face o urnă pentru donații. Haideți să fim alături de familia greu încercată și fiecare după posibilități să donăm pentru repatrierea lui Cristian. Vă mulțumesc anticipat și vă doresc un An Nou Fericit!”, a scris localnicul.

O altă româncă a murit subit la început de 2023. Nicoleta (25 de ani) a murit după ce a născut două fetițe gemene 

Noul an a venit cu o veste tragică și pentru o familie din Dâmbovița. Nicoleta, fostă miss Adolescența 2016, a murit după ce a adus pe lume două fetițe gemene.

Nicoleta Pârvu a ajuns la Maternitatea Giulești din București unde se pregătea să nască. La un moment dat, tinerei de 25 de ani i s-a făcut rău și a intrat în stop cardiac. Medicii au reușit să salveze bebelușii, prin cezariană, însă pentru Nicoleta nu au mai putut face nimic.

În urma incidentului tragic a fost deschisă o anchetă. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost dus la IML, iar legiștii vor stabili cu exactitate cauza decesului.

Tânăra de 25 de ani a fost înmormântată duminică, pe 1 ianuarie. Familia, prietenii și toți cei care au cunoscut-o au condus-o pe ultimul drum, cu un gol imens în inimi.