Român mort în Anglia. Prietenii lui vorbesc despre ultima dorinţă: A sperat mereu într-o minune

Andrei Schiopu, un tânăr de doar 27 de ani, plecat peste hotare în căutarea unui trai mai bun, a murit într-un spital din Anglia după o luptă dură cu o boală necruţătoare.

07 feb. 2017, 16:53
Român mort în Anglia. Prietenii lui vorbesc despre ultima dorinţă: A sperat mereu într-o minune

Andrei era angajat unui hotel londonez, iar in toamna, s-a dus la doctor pentru ca se simtea foarte obosit. Acesta insa i-a dat vestea teribila tumoare pe creier, neoperabila.

„Andrei era un tanar de 27 ani plin de viata si cu multa putere de munca, care a venit in Anglia pentru un trai mai bun si sa isi ajute parintii acasa. Si chiar ii mergea bine, ajunsese supervisor la departamtul de house keeping al hotelului Holiday Inn de la Scotch Corner. In toamna a inceput sa se simta obosit si a mers la doctor si dupa cateva investigatii i-au dat teribila veste: tumoare pe creier neoperabila. Doctorii l-au sfatuit sa ramana in Anglia unde va fi tratat cum merita si noi toti l-am incurajat sa ramana. Niste oameni minunati i-au fost alaturi, care nu ii sunt familie de sange, dar care l-au ingrijit din toamna si pana si-a dat duhul. Andrei nu a crezut nicio clipa ca nu se va vindeca, el a sperat mereu intr-o minune”, au scris prietenii sai, pe o pagina de socializare a unui grup de români din Marea Britanie.

Potrivit stirilekanald.ro, minunea insa nu s-a intamplat, iar tanarul a murit sambata, departe de casa, nu inainte insa de a-i ruga pe acestia sa-i trimita trupul in tara, sa fie ingropat acolo unde s-a nascut.