Român mort într-un accident rutier din Austria

Un cetăţean român care călătorea cu un microbuz în Austria a murit în accident de maşină, după ce încercase să preia controlul asupra volanului  de la prietenul cu care se afla în maşină.

RomaniaTV.net
05 mai 2015, 12:47
Român mort într-un accident rutier din Austria

Bărbatul se certase cu prietenul lui din cauza unei ţigări. Între ei a izbucnit o luptă, cel care nu primise ţigara încercând să îl îndepărteze de la volan pe prietenul lui eşi să preia controlul vehicvulului în care se aflau 6 pasageri.

În această luptă, şoferul a pierdut controlul volanului, iar microbuzul s-a lovit de un camion mare, a derapat şi s-a răsturnat. Un bărbat de 60 de ani, care fusese aruncat din microbuz în momentul impactului cu camionul, a murit.

Tragedia s-a propdus pe autostrada A1, din Austria, în jurul orei 6:00 (05:00, ora locală). Şoferul şi unul dintre pasageri au fost uşor răniţi, însă doi dintre pasagerii din microbuz sunt grav răniţi. O coloană de şapte kilometri s-a format pe autostradă, perturbând traficul, două benzi pe sensul de mers către Viena fiind închise. Autostrada a fost redeschisă cu o oră mai târziu.