Roman şi Ialomiţianu, contracandidaţi, au votat la aceeaşi secţie, la aceeaşi oră

Fostul premier Petre Roman (USL) şi fostul ministru al Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu (ARD), care sunt contracandidaţi în Colegiul 8 din Braşov pentru Camera Deputaţilor, au votat la aceeaşi oră, la aceeaşi secţie de votare, însă nu au schimbat nicio vorbă.

RomaniaTV.net
09 dec. 2012, 10:19
Roman şi Ialomiţianu, contracandidaţi, au votat la aceeaşi secţie, la aceeaşi oră

Fostul premier Petre Roman a ajuns la secţia de votare de la Şcoala generală nr. 14 din cartierul Bartolomeu la ora 10.00, unde şi-a exprimat votul.

Am votat cu convingerea că va exista o schimbare în bine, care este şi posibilă atât pentru Braşov cât şi pentru restul ţării„, a spus Roman.

El a spus că a aflat că şi contracandidatul său pe Colegiul nr. 8 fostul ministru al Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, se afla în acelaşi timp la secţia de votare, însă nu s-a întâlnit cu el şi nu au schimbat nicio vorbă.

Roman şi Ialomiţianu au candidat pentru Camera Deputaţilor în Colegiul nr. 8 ( Bartolomeu – Tractorul – Triaj – Uzina 2). Pe acelaşi colegiu am mai candidat : Geczi Gellert, viceprimarul municipiului Săcele (UDMR), Eugen Telişcă (PRM), Dumitru Buţan (PPDD) şi Romeo-Vasile Paşcu (PER).