Român ucis în Italia. Agresorul a fost reţinut

Un român a fost ucis cu sânge rece de un conaţional, în Italia. Totul ar fi pornit de la ceartă între cele două familii. Agresorul a fost reţinut şi riscă ani grei de închisoare.

08 iul. 2018, 16:25
Român ucis în Italia. Agresorul a fost reţinut

Conform unei prime reconstrucții a Carabinierilor din Compagnia di Licata, care investighează crima, victima ar fi fost lovită cu o lopată în cap. Obiectul crimei nu le este străin pentru că amândoi lucrează în agricultură în Italia, conform presei italiene, scrie stiridiaspora.ro.

Agresorul, Vasile Lupescu, în vârstă de 44 de ani l-a așteptat în fața casei pe românul de 37 de ani.

Constantin Pinau a a sosit pe scuter alături de soția sa, iar în cadrul încăierării, Lupescu i-a împins de pe scuter. În altercație a intervenit și soția lui Pinau care a încercat să-i ia apărarea, însă Lupescu i-a lovit pe amândoi. Pinau s-a prăbușit inconștient pe stradă. El a fost transportat de urgență la spitalul Barone Lombardo, acolo unde a murit în scurt timp.

Vasile Lupescu a fost deja arestat și riscă ani grei de închisoare. Până să fie încarcerat, atacatorul a primit îngrijiri medicale la spitalul „Sant’Elia” din Caltanissetta.

Citeşte şi Un adolescent român a fost găsit mort în casă, la Chiusi, în Italia. Ipoteza şocantă a poliţiştilor