Românca adoptată de o familie de americani, sfâşiată de durere. A aflat lucruri îngrozitoare despre bunic

Povestea tinerei de 20 de ani, adoptată pe când avea doar un an şi trei luni de o familie de americani, bate orice scenariu de film. A venit în România pentru a-şi cunoaşte bunicul şi tatăl biologic şi pentru a afla de ce mama ei o reneagă, însă lucrurile s-au întors la 180 de grade pentru Viorica Culea.

30 oct. 2014, 12:08

Viorica Culea, românca adoptată pe când avea doar un an şi trei luni de o familie de americani, trece prin momente cumplote. Fata a aflat că femeia despre care ştia că a abandonat-o la naştere, de fapt a fost forţată să facă acest gest, iar bunicul pe care abia aştepta să-l întâlnească, i-a făcut culmea, propuneri indecente.

Viorica a reuşit să ia legătura cu mama ei, femeia despre care ştia că nu o vrea deloc în viaţa ei şi care a înjurat-o ca la uşa cortului atunci când i-a auzit vocea la telefon, însă după discuţii a aflat cum au stat de fapt lucrurile. Potrivit click.ro, bunicul ei, bărbatul cald şi bun, a dat-o spre adopţie şi a obligat-o pe Mirela Culea, fiica lui, să o încredinţeze pe fetiţă unei familii de americani. În tot acest timp, mama Vioricăi a ştiut că fiica ei este moartă.

Acelaşi bunic a minţit-o pe femeie şi i-a spus că avionul în care micuţa a zburat cu părinţii adoptivi s-a prăbuşit. Atunci când i-a auzit vocea la telefon, Mirela a luat-o razna, crezând că cineva se ţine de glume proaste. De o săptămână, cele două se înţeleg de minune şi încearcă să recupereze ce au pierdut în aceşti 20 de ani în care au fost despărţite.