Românca de la Vocea Germaniei a cântat cu Nicoleta Luciu în Alize VIDEO

O româncă i-a lăsat pe nemţi cu gura căscată la concursul "Vocea Germaniei". Ramona Nerra a ajuns în etapa spectacolelor live din cadrul competiţiei difuzate de postul Pro 7. Asta spre deosebire de alţi doi români selectaţi iniţial în competiţie, Fănel Cornelius şi Jeannette Dalia Curta, care au ieşit însă din concurs.

RomaniaTV.net
05 ian. 2012, 08:02
Românca de la Vocea Germaniei a cântat cu Nicoleta Luciu în Alize VIDEO

Românii sunt cu ochii pe Ramona Nerra, o compatrioată care speră să devină Vocea Germaniei, câştigând show-ul cu acelaşi nume de la Pro 7. Nu mulţi îşi mai amintesc, însă, că Ramona, ajunsă acum la 32 de ani, a cântat alături de Nicoleta Luciu în trupa Alize, la începutul anilor 2000.

În urmă cu 10 ani, Ramona a plecat în Germania, unde s-a căsătorit şi a făcut două gemene, dar a continaut să şi cânte.

După ce am părăsit trupa Alize, pe care o aveam împreună cu Nicoleta Luciu, am plecat în Germania. Doream mai mult decât «o trupă de puştoaice». M-am stabilit în Koln, iar Germania mi-a devenit a doua casă. De vreo trei ani a venit şi mama aici şi asta m-a ajutat şi mai mult să mă simt în Germania ca acasă”, a spus Ramona Nerra, într-un interviu pentru Mediafax.

Ea spune însă că s-ar întoarce oricând cu plăcere în ţară, pentru o vizită sau chiar un concert. La Vocea Germaniei a ajuns datorită managerului ei, care i-a sugerat să meargă la casting. „Lucrez de ceva ani de zile cu cea mai căutată trupă din Germania, cu artişti deosebiţi care mă susţin, pe lângă familia mea, în tot ceea ce fac – Fresh Music Live. Managerul meu mi-a povestit că există o nouă emisiune care doreşte să promoveze „voci de calibru”. La recomandarea lui, am luat parte la casting şi… am ajuns până în live shows. Şi, odată cu aceasta, a început o călătorie foarte frumoasă, care sper să nu se termine prea curând”, a punctat interpreta română.

Ramona recunoaşte că a avut emoţii că nu va fi primită în concurs din cauză că vine din România: „M-am temut foarte mult, nu ştiam reacţia spectatorilor. Locuiesc în Germania de aproape 10 ani, dar am păstrat paşaportul românesc, deci sunt româncă. De aceea credeam că îmi vor interzice să iau parte la emisiune. Mă bucur să descopăr că nu numai Germania are emoţii împreună cu mine când sunt pe scenă, ci şi România. Este un concurs care apropie două ţări”.