Crimă între frați în Botoșani! Totul a degenerat după ce unul a băut diluant

Un bărbat din județul Botoșani și-a înjunghiat mortal fratele geamăn, chiar în casa părintească. Totul a degenerat de la o ceartă, iar vecinii speriați au sunat la 112.

10 mart. 2021, 08:45
Crimă între frați în Botoșani! Totul a degenerat după ce unul a băut diluant

Crimă între frați în Botoșani! Agresorul a fost transportat la Spitalul de Urgență din Botoșani pentru investiții amănunțite, urmând să fie internat la Secția de Psihiatrie a spitalului. Crima s-a produsul în jurul amiezii, după ce agresorul ar fi băut din greşeală dintr-o sticlă de diluant, susțin vecinii celor doi bărbaţi. O ambulanţă a fost chemată la faţa locului, dar omul a refuzat transportul la spital şi atunci ar fi început ceartă între cei doi fraţi. Într-un acces de furie, agresorul l-a lovit pe celălalt cu un obiect ascuţit.

Crimă între frați în Botoșani! La faţa locului a ajuns în scurt timp poliţia şi un echipaj SMURD cu medic care a declarat decesul victimei. Vecinii celor doi spun că erau oameni muncitori şi liniştiţi, care îşi îngrijeau mama de 80 de ani.

Citește și: Elevă bătută crunt de un coleg, în timp ce restul copiilor râd şi aplaudă. Scene şocante la o şcoală din Argeş

”La locul intervenţiei am găsit un bărbat de aproximativ 50 de ani, victimă a unei agresiuni. Prezenţa multiple plăgi înjunghiate în regiunea cervicală anterioară şi latero-cervicala dreapta. Din păcate, nu am putut decât să declarăm decesul victimei” , a declarat medicul SMURD.

Crimă înfiorătoare în Iaşi. Un pensionar şi-a ucis concubina

O femeie a fost găsită moartă într-un bloc din Iaşi. Cel care i-a curmat viaţa ar fi chiar concubinul ei. Crima a avut loc pe data de 1 martie, însă agresorul a stat mai multe zile cu cadavrul în casă. Vecinii individului acuzat de comiterea crimei susţin că bărbatul de 71 de ani avea un comportament ciudat în ultima perioadă. Pensionarul făcea scandal, iar din apartamentul său se auzeau mai mereu certuri pentru că îşi înjura concubina cu care locuia de mai bine de un an.

Aşa s-a întâmplat şi de 1 martie, când ieşeanul a făcut un scandal monstru. Băut bine, bărbatul este suspectat că i-a aplicat concubinei o lovitură fatală. Surse din rândul anchetatorilor susţin că suspectul a stat aproape o săptămână cu cadavrul femeii în casă. Duminică, individul a decis să-şi sune un nepot căruia i-a spus că iubita lui a murit. În stare de şoc, nepotul a sunat la 112 ca să anunţe crima.