Româncă din Italia, condamnată la 19 ani de închisoare. A ucis un croitor bătrân care se îndrăgostise de ea

Georgeta Văceanu, o româncă de 25 de ani, a fost condamnată de Curtea de Apel din Roma la 19 ani de închisoare pentru omor. În urmă cu aproape trei ani, tânăra a răpit, sechestrat şi ucis împreună cu iubitul ei un italian de 82 de ani care se îndrăgostise de ea. În schimb, iubitul româncei îşi va petrece următorii 30 de ani în spatele gratiilor.

RomaniaTV.net
06 feb. 2020, 15:28
Româncă din Italia, condamnată la 19 ani de închisoare. A ucis un croitor bătrân care se îndrăgostise de ea

Tânăra româncă şi iubitul ei, Fabrizio Faiola (36 de ani), sunt acuzaţi de uciderea croitorului Umberto Esposito. Trupul bărbatului de 82 de ani a fost descoperit pe un câmp din Terracina, o localitate în apropierea Romei, la data de 24 martie 2017.

Potrivit anchetatorilor italieni, bătrânul a fost răpit şi ucis, fiind găsit cu mâinile şi picioarele legate. Potrivit Roma Fanpage, pensionarul ar fi fost un client de-ai Georgetei, românca fiind forţată să se prostitueze în momentul în care a ajuns în Italia.

Bătrânul italian s-a îndrăgostit de ea, i-a făcut cadouri şi a reuşit, contra unor sume de bani, să o elibereze de la cei care o exploatau. Croitorul a continuat să o întreţină pe româncă, deşi tânăra se logodise cu Fabrizio, un alt fost client. 

Tânăra şi iubitul ei italian au continuat să-i ceară bani bătrânului. În martie 2017, Georgeta şi Fabrizio l-au răpit pe bătrân pe care l-au sechestrat pentru a le da cardul bancar şi codul pin. 

Legat de mâini şi de picioare, pensionarul a murit asxifiat. Ulterior, Georgeta şi iubitul său au aruncat trupul bătrânului pe un câmp.

Judecătorii Curții de Apel au confirmat pedeapsa de 30 de ani emisă în primă instanță pentru Fabrizio Faiola și au redus-o pe cea a Georgetei Văceanu la 19 ani de închisoare, după ce instanța a decis să-i recunoască circumstanțe atenuante generice. Pentru cei doi, procurorii au cerut inițial pedeapsa cu închisoarea pe viață.


loading...