Româncă din Marea Britanie, mamă a șase copii, înjunghiată mortal de soț. După ce a săvârșit crima, bărbatul s-a sinucis

O româncă din Marea Britanie, în vârstă de 49 de ani, mamă a 6 copii, a fost înjunghiată mortal de soț. Ulterior, bărbatul s-a sinucis lângă ea.

08 apr. 2024, 17:08
Româncă din Marea Britanie, mamă a șase copii, înjunghiată mortal de soț. După ce a săvârșit crima, bărbatul s-a sinucis
O româncă de 49 de ani a fost ucisă în Marea Britanie

O româncă de 49 de ani din Marea Britanie a fost înjunghiată mortal de soț. Tragedia s-a petrecut în urmă cu câteva zile și s-a încheiat cu moartea ambilor soți. Femeia era mama a șase copii.

Cazul a fost raportat vineri, 5 aprilie, în orașul Coventry. La ora 5 și jumătate dimineața, agenții de poliție au fost chemați de urgență la o intervenție în locuința celor doi, de pe strada Caludon Road.

Citește și: Fată de 14 ani din Olt, dată dispărută după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Mama adolescentei a alertat poliția

Se pare că cei doi erau despărțiți, iar în casa în care s-a petrecut tragedia locuia doar femeia. La sosirea polițiștilor, românca, pe numele ei Vicala Gheorghe, era grav rănită.

Victima a fost transportată la spital, însă, din păcate, nu a supraviețuit rănilor extrem de grave. Soțul agresor, Marian Gheorghe, a decedat la fața locului.

Româncă ucisă în Marea Britanie de propriul soț

Polițiștii continuă ancheta în acest caz, dar aceștia sunt de păere că bărbatul a atacat-o pe româncă înainte de a se răni mortal.

„Cei doi erau foști parteneri. Autopsia criminalistică va avea loc săptămâna viitoare pentru a stabili cauzele morții.

Continuăm anchetele cu privire la exact ce s-a întâmplat, dar în această etapă credem cu tărie că Marian a rănit-o pe soția sa Vicala. Apoi și-a provocat singur acele răni care au dus la deces. Oferim sprijin membrilor familiei în această perioadă grea”, a declarat un purtător de cuvînt al poliției din West Midlands, potrivit The Sun.

Citește și: Cine este Sara, adolescenta de 15 ani care a murit, după ce a căzut de la etajul 8 în timpul unei petreceri

Serviciul de Ambulanță din West Midlands a prezentat filmul intervenției din casa familiei de români. Trei ambulanțe au ajuns la casa românilor după apelul de urgență.

„Am fost chemați după ce am primit informații despre o înjunghiere pe Caludon Road din Coventry la ora 5:30. La fața locului au fost trimise trei ambulanțe, doi paramedici și mașina de îngrijire critică Air Ambulance.

La sosire, echipajele au găsit doi pacienți: un bărbat și o femeie. Bărbatul se afla într-o stare critică. Din păcate, el nu a putut fi salvat și a fost confirmat decesul la fața locului.

Pacienta, care suferise răni grave, a primit îngrijiri de specialitate de la medici înainte de a fi transportată pe cod albastru la Spitalul Universitar Coventry și Warwickshire. Cu toate acestea, la scurt timp după sosirea la spital, din păcate, s-a confirmat decesul”.