Românca din Rădăuți, care face furori în SUA. A plecat cu 100 de dolari în buzunar și acum îl antrenează pe Sylvester Stallone

O româncă din Rădăuți face furori în Statele Unite. Femeia este singura care a reușit să îl ”disciplineze” pe Sylvester Stallone. Laura Wilson a ajuns în SUA în iunie 2002, cu 100 de dolari în buzunar și un job ca menajeră. Iar astăzi este cu adevărat o vedetă la Beverly Hills.

RomaniaTV.net
13 nov. 2020, 22:46
Românca din Rădăuți, care face furori în SUA. A plecat cu 100 de dolari în buzunar și acum îl antrenează pe Sylvester Stallone

Românca din Rădăuți, care este antrenoarea de Pilates,  îi antrenează pe Sylvester Stallone şi Naomi Campbell. Iar despre Silvester Stallone spune că e cel mai conştiincios dintre elevii săi.

Românca din Rădăuți, lecții pentru marile vedete de la Hollywood

”L-am antrenat și încă îl antrenez de vreo trei ani. Acum, din cauza COVID, nu a mai venit pentru că are 70 de ani și este îngrijorat puțin. Este un atlet excepțional și nu se dă niciodată bătut. Antrenz mai multe vedete, acum mi se pare ceva normal. De multe ori nici nu le recunosc, mai ales acum că au măști. Ultima venită e Jessica Alba. Mi se părea ciudat și am verificat să văd cine e. Sunt mulți oameni de televiziune care vin aici.

Am plecat cu 100 de dolari printr-un program. Trebuia să vin înapoi, dar când am văzut stilul de viață de aici am spus că pot să mă realizez și în America. Inima mea este în România, dar acum am familia aici.

Avem trei studiouri. Acum sunt la studioul de afară și lucrăm toată ziua. Mai avem un curs pe youtube și pe instagram. Oamenii se pot înscri și pot avea și program specializat.

Mama mea, verișoara mea și toți prietenii mei sunt în România. Aici am cunoștințe, însă acasă sunt toți prietneii mei”, a spus Laura Willson.

Silvester aduce prieteni aici. Când vine cu ei devine foarte competitiv. Odată când a venit cu ei, a întins arcul atât de mult încât a rămas șase metri în lungime și nu s-a mai întors la poziția inițială.”, a spus Laura.

Românca din Răduți o antrenează și pe Naomi Campbell

„E foarte frumoasă și corpul ei este perfect. Îmi zice mereu când o antrenez că îi fac corpul să fie perfect pentru 6 luni, ceea ce nu e adevărat. E imposibil să o antrenez o dată și să-i stea corpul pentru 6 luni”, a spus Laura.

Întrebată cum se simte o fată din Rădăuți care a răzbit în Beverly Hills, Laura a rapsuns: „Mă simt bine, dar tot timpul e ceva de îmbunătățit”.