Românca implicată în orgiile de la vila lui Berlusconi, party cu Florin Salam

Flo Marincea, una dintre "româncele lui Berlusconi", și-a sărbătorit ziua de naștere printr-o petrecere dată într-unul dintre cele mai luxoase restaurante din Saint-Tropez.

10 aug. 2017, 09:21

Marincea a dansat pe melodiile lui Florin Salam, sub privirile admirative ale bogătaşilor veniţi la distracţie din toate colţurile lumii, informează cancan.ro.

Restaurantul „Bagatelle”, unul dintre localurile exclusiviste din Saint-Tropez, a fost luat cu asalt de o gaşcă de români, iar manelele au răsunat în cinstea sărbătoritei. Petrecerea a fost marcată corespunzător, pentru că românii au agitat de zor steagul naţional.>Momentul tortului a fost şi el cu totul şi cu totul special, pentru că delicioasa prăjitură a fost făcută din… cărămizi de 500 de euro!

Flo Marincea este binecunoscută în presa mondenă de la noi și din Italia, pentru că a fost una dintre fetele aflate în mijlocul scandalului sexual în care a fost implicat ex-premierul Silvio Berlusconi. Numele lui Flo a apărut în legătură cu petrecerile „bunga-bunga” ale lui Berlusconi, întrucât a fost filmată intrând în reşedinţa din Milano a fostului premier italian, amintește cancan.ro.