Gest cutremurător, făcut de o româncă în Italia. S-a aruncat în faţa trenului şi a scăpat miraculos. Mecanicul locomotivei: „Credeam că a fost făcută bucăți”

Scene de coşmar în provincia Genova din Italia. O româncă a încercat să-şi pună capăt zilelor aruncându-se în faţa unui tren şi a scăpat ca prin minune. În stare de şoc, mecanicul locomotivei a mărturisit că nu a avut curaj să se uite, crezând că femeia fusese zdrobită pe calea ferată.

28 mai 2021, 21:10
Gest cutremurător, făcut de o româncă în Italia. S-a aruncat în faţa trenului şi a scăpat miraculos. Mecanicul locomotivei: „Credeam că a fost făcută bucăți”

Incidentul şocant în care a fost implicată o româncă din Italia a avut loc joi, în gara Quinto din Genova. Acolo, femeia a decis să se arunce în faţa unui tren regional.

Din primele informaţii, anchetatorii italieni spun că românca de 50 de ani locuieşte în provincia Genova şi nu a explicat motivele pentru care a recurs la gestul extrem, scrie publicaţia Primo Canale, citată de Rotalianul.

Doar un miracol a făcut ca femeia să scape cu viaţă.

„Am tras imediat frâna de urgență și trenul s-a oprit. Când am coborât, nu aveam curaj să merg să mă uit, credeam că acea femeie a fost făcută bucăți”, a declarat mecanicul de locomotivă, conform surse citate.

„În schimb, era nevătămată, ca și paralizată, sub tren, dar aparent fără răni”, a mai adăugat el.

Românca a fost transportată apoi la spital, cu cod galben de urgență, dar numai ca măsură de precauție din cauza stării sale psihice, mai precizează publicația locală.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în cazul telecabinei căzute în Italia. Un român rupe tăcerea despre cumplitul incident: „Deocamndată am reparat-o aşa. Vom vedea ce va fi mâine!

Săptămâna aceasta, 14 oameni au murit, după ce o telecabină s-a prăbuşit în Italia. Trei persoane au fost arestate în dosarul prăbuşirii telecabinei din Italia. În fotografiile realizate la faţa locului se vede că sistemul de frânare de urgență a fost blocat cu o menghină. Măsura a fost luată în scopul prevenirii blocajelor continue ale telecabinei.

Citeşte şi: Telecabina prăbuşită în Italia avea frâna de urgenţă blocată. Mai multe persoane au fost arestate în dosar


loading...