Româncă însărcinată, bătută și jefuită de doi polițiști falși, pe o stradă din Italia. A rămas fără mii de euro

Incident dramatic petrecut pe o stradă din Roma. Victima a fost chiar o româncă însărcinată, care a fost atacată și jefuită de doi bărbați care s-au dat drept polițiști.

10 feb. 2021, 15:41
Româncă însărcinată, bătută și jefuită de doi polițiști falși, pe o stradă din Italia. A rămas fără mii de euro

Româncă însărcinată, bătută și jefuită de doi polițiști falși, pe o stradă din Italia. A rămas fără mii de euro

Tânăra de 22 de ani era pe scuter pe drumul Via Penestina, iar la un moment dat a fost blocată de o mașină gri din care au coborât doi bărbați.

Unul dintre aceștia purta haine obișnuite, iar un altul avea uniformă de carabinier.

S-au legitimat, dovedind că sunt carabinieri, și au început să o ia la întrebări pe româncă. Ulterior au pus-o să arate ce are în geantă.

Fata a devenit extrem de agitată când a scos din poșetă cei 11.000 de euro, bani pe care abia îi ridicase de la Poștă.

Bărbații au luat-o la palme, iar apoi i-au smuls geanta și s-au făcut nevăzuți.

Tânăra a ajuns la spital cu o ambulanță pentru a primi îngrijiri medicale, mai ales că e și însărcinată, potrivit Il Messaggero.

Polițist fals și în România. Cazul tânărului în uniformă care oprea șoferii în trafic

Un tânăr din Arad, în vârstă de 22 de ani, îmbrăcat în uniformă de polițist și cu girofaruri pe mașină, oprea șoferii în trafic, deși nu avea acest drept.

Falsul polițist a oprit zeci de mașini până când, în cele din urmă, adevărații polițiști l-au reținut.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada ianuarie – februarie 2021, cel în cauză, pretinzând a fi angajat al unei instituții și folosindu-se de documente false și o uniformă cu inscripții și grade, ar fi oprit autovehicule în apropierea P.C.T.F. Nădlac. În autoturismul celui bănuit au fost descoperite mijloace de avertizare luminoase (girofar, stroboscop), diverse documente și legitimații”, a transmis IPJ Arad, potrivit banatulazi.

Un caz asemănător cu un fals polițist s-a petrecut anul trecut în Suceava. Victimă a fost mama unui bebeluş de trei luni din localitatea suceveană Ostra, care avea nevoie de trei operaţii pentru că are cu grave probleme cardiace.

Femeia a fost înşelată de o tânără din Gura Humorului care a pretins c-ar fi poliţistă şi i-a promis că o poate ajuta să depună dosarul la casa de asigurări pentru ca băieţelul să fie operat în străinătate.

Abia câteva zile mai târziu, a aflat că tânăra căreia i-a dat suma de 2.300 de euro în mai multe tranşe are la activ condamnări pentru înşelăciune, cu mod de operare asemănător.

Pentru a fi convingătoare, Andreea Rotari i-ar fi trimis victimei un document fals prin care pretindea că este poliţistă, relatează Monitorul de Suceava.