Românca lui Leonardo Di Caprio, sexy şi provocatoare în revista GQ – GALERIE FOTO

Mădălina Ghenea continuă să se bucure de celebritatea dobândită datorită presupusei sale relaţii cu Leonardo Di Caprio.

RomaniaTV.net
04 ian. 2012, 10:16

Mădălina Ghenea, olteanca fierbinte a lui Leonardo Di Caprio, a ajuns pe coperta revistei italiene GQ. În interior, cititorii o pot descoperi pe frumoasa româncă despre care s-a spus că ar fi avut o relaţie cu actorul Leonardo Di Caprio atât într-un pictorial, cât şi într-un interviu.

Numită de italieni „lumina din est”, Mădălina Ghenea a dezvăluit arma sa infailibilă în jocul seducţiei: păstrarea misterului. „Trebuie să-i faci pe bărbaţi să viseze, să-şi imagineze. Mă deprimă să văd sâni expuşi. Dacă toţi am fi goi, misterul s-ar pierde”, spune Mădălina.

Pentru frumoasa brunetă, viaţa este ca un joc de şah: „De mic copil am jucat şah. N-aş face o mutare fără să ţin seama de consecinţe. Mereu am un plan B”.

 

Românca le-a mai dezvăluit italienilor că visează să aibă nu mai puţin de cinci copii, dar că încă nu a găsit bărbatul potrivit, şi a refuzat să discute despre Leonardo Di Caprio, cu care a fost „cuplată” de presă după ce au fost surprinşi mai tot timpul împreună în spatele platourilor de filmare la un film în care au apărut împreună.