Românca Mădălina Ghenea a făcut o nouă cucerire la Hollywood: Adrien Brody

Fotomodelul Mădălina Ghenea, despre care s-a zvonit că ar fi avut o relaţie cu Leonardo DiCaprio, a trecut la altă cucerire. Este vorba tot de un actor celebru de la Hollywood, Adrien Brody, cunoscut mai ales pentru rolul din filmul "Pianistul", pentru care a primit şi premiul Oscar.

RomaniaTV.net
28 ian. 2012, 16:00
Românca Mădălina Ghenea a făcut o nouă cucerire la Hollywood: Adrien Brody

La două luni după presupusa despărţire de Leonardo DiCaprio, fumoasa Mădălina Ghenea a fost surpinsă în compania lui Adrien Brody la mai multe evenimente mondene.

Se pare că cei doi sunt împreună din luna decembrie. Pentru a se vedea cei doi fac naveta Milano-New York. Chiar săptămâna aceasta Mădălina a făcut un drum la Paris pentru a-i fi alături lui Adrien Brody la premiera noului său film.

Cei doi s-au cunoscut la mijlocul lunii decembrie, la un eveniment Pirelli de la New York, printr-o prietenă comună. Cea care le-a făcut cunoştinţă este prezentatoarea TV Afef Jnifen.

Adrien Brody ar fi foarte îndrăgostit de româncă.

„Adrien este foarte îndrăgostit de Mădălina. Nu ştie cum să o convingă mai repede să se mute cu el la New York”, a declarat o prietenă apropiată a Mădălinei, potrivit Libertatea.ro.

Mădălina a recunoscut într-un interviu de luna aceasta pentru Libertatea că are o relaţie cu cineva, dar nu a vrut să ofere alte detalii.