Românca măritată cu milionarul care deţine Statuia Libertăţii, însărcinată a doua oară: „Nu e totul așa cum pare!”

Iasmina Milutinovici-Hill, românca măritată cu milionarul care deţine Statuia Libertăţii din New York, este însărcinată a doua oară şi a venit în România să petreacă timp alături de familia ei.

09 mart. 2021, 16:49
Românca măritată cu milionarul care deţine Statuia Libertăţii, însărcinată a doua oară: „Nu e totul așa cum pare!”
Românca măritată cu milionarul care deţine Statuia Libertăţii, însărcinată a doua oară

Românca măritată cu milionarul care deţine Statuia Libertăţii a devenit celebră în 2018, când s-a căsătorit cu Bradford Aaron Hill, iar pozele de la nunta lor au făcut înconjurul lumii. Timişoareanca a ajuns la New York în 2014 și a lucrat la compania deținută chiar de cel care avea ulterior să-i devină soț.

Iasmina a vorbit în emisiunea lui Cătălin Măruţă despre povestea de dragoste pe care o trăieşte alături de bărbatul care este cu 34 de ani mai mare decât ea.

Citeşte şi: Ce maşină şi-a luat Gigi Becali după ce l-a vândut pe Dennis Man la Parma. Bijuteria cu care milionarul circulă pe străzile Capitalei FOTO

Românca măritată cu milionarul care deţine Statuia Libertăţii, însărcinată a doua oară

Cei doi au împreună un băiețel, pe nume Michael, în vârstă de doi anișori, iar anul acesta, vor deveni părinți pentru a doua oară.

Nu e totul așa cum pare! Adică avem și noi momentele noastre, certuri, probleme. De vină e trecutul lui, care vine mereu peste noi. Asta e!”, a spus timișoreanca la emisiunea „La Măruţă”, făcând referire la fosta nevastă a americanului.

Citeşte şi: O vloggeriţă milionară a murit în accident de motocicletă, la doar 18 ani. Imagini infiorătoare de la locul tragediei VIDEO

Nu-i convine că fostul ei soț e cu una așa tânără. I-a zis multe. (…) M-a târât și prin tribunal. Am fost adusă la procesul de divorț. Celelalte două nu există în peisaj. Cea de-a treia o duce foarte bine! Păi e foarte bine să te măriți și să trăiești în New Jersey, de unde e el. Acolo totul e pro femei, adică legea. În caz de divorț, femeia ia 60% sau mai mult. Deci o duce bine. Nu din cauza banilor face asta. E doar plictisită”, a mai spus Iasmina, care este a patra nevastă a milionarului.