Româncă moartă într-un parc de distracţii din Viena. Tânăra de 30 de ani a făcut un gest uluitor care a costat-o viaţa

Scene de coşmar într-un parc de distracţii din cartierul Prater din Viena! O româncă de 30 de ani a murit, după ce a fost lovită de un roller coaster.

31 mart. 2022, 19:57
Româncă moartă într-un parc de distracţii din Viena. Tânăra de 30 de ani a făcut un gest uluitor care a costat-o viaţa

Destin cumplit pentru o româncă moartă într-un parc de distracţii din Viena. Tânăra, care era angajată a parcului de distracţii „Five Looping” din cartierul vienez Prater, se afla în timpul serviciului, marţi seara, când a avut loc accidentul.

Femeia a fost grav rănită, după ce a fost lovită de un vagon al unui montagne russe, aflat în mişcare. Ea încercase să scurteze drumul spre toaletă şi a pătruns într-o zonă interzisă, unde a fost surprinsă de viteza trenuleţului, scrie cotidianul austriac Kurier.

Citeşte şi: Putin ameninţă că Europa va fi lovită inevitabil de o nouă criză, după cea alimentară

Româncă moartă într-un parc de distracţii din Viena. Martor: „Dacă ar fi așteptat cinci secunde, ar fi fost în viață”

În stare de şoc, martorii povestesc că românca a suferit răni la cap care s-au dovedit a-i fi fatale.

„Dacă ar fi așteptat cinci secunde, ar fi fost în viață”, a declarat una dintre persoanele care a asistat la momentul terifiant.

Întrebat despre cauza accidentului, Dietmar Klose, șeful departamentului pentru tehnologie comercială, pompieri și evenimente, a declarat: „Cei doi angajați ai noștri au văzut astăzi sistemul la fața locului și nu au existat probleme tehnice”, a explicat el.

În urma verificărilor, s-a constatat că nu a fost vorba despre probleme tehnice. Reprezentanţii Inspectoratului Muncii din Viena au refuzat să comenteze ancheta aflată în desfăşurare

Procurorii austrieci au cerut efectuarea unei autopsii şi au dispus închiderea roller coaster-ului până la noi ordine.

Potrivit Jurnalemigrant, ”Five Looping” este cel mai mare roller coaster transportabil din lume, are 1.250 de metri lungime și a intrat în funcțiune pentru prima dată la festivitatea Oktoberfest de la München în anul 1989, mai menționează sursa citată.

Citeşte şi: Singura ţară în care tatuajele sunt interzise. Pedepse cu închisoarea pentru artiştii tatuatori