Detalii ŞOCANTE despre UCIDEREA unei românce în ITALIA: Nu mai avea dinţi în gură. VEZI DECLARAŢIA SOŢULUI

Soţul Andreei Cristina Zamfir, românca crucificată în Italia, povesteşte chinurile la care a fost supusă femeia. Tânăra a fost supusă la torturi de neimaginat, iar in clipa in care a murit nu mai avea dinţi în gură. Între timp, autorităţile italiene anchetează doi suspecţi de crimă in acest caz.

RomaniaTV.net
07 mai 2014, 15:33
Detalii ŞOCANTE despre UCIDEREA unei românce în ITALIA: Nu mai avea dinţi în gură. VEZI DECLARAŢIA SOŢULUI

Jean Manta, soţul româncei crucificate, a povestit cum a fost găsită fără suflare tânăra de 25 de ani: „A fost omorâtă colea, într-un parc, şi după aceea a fost transportată într-un alt loc. I-a scos dinţii din gură. Buletinul şi telefonul i le-au găsit la ea”.

Bărbatul spune că în seara dinaintea crimei tânăra trebuia să se întâlnească cu un bărbat necunoscut, cel mai probabil cel care i-a luat viaţa: „A zis că l-a cunoscut pe la un bar, nu ştiu ce îmi zicea acolo. Eu n-am lăsat-o, am zis: „Cine-i ăsta, de îţi zice ţie să te duci? Te întâlneşti tu cu ăsta la ora 2?”.

Când a văzut că soţia lui nu se întoarce, bărbatul a sunat-o insistent. În cele din urmă, poliţiştii l-au chemat la secţie şi i-au spus că soţia lui a fost ucisă intr-un mod care i-a şocat şi pe ei.

Autorităţile din Italia anchetează doi bărbaţi, implicaţi în cazuri similare petrecute în urmă cu câţiva ani.
Între timp, autorităţile din Romania s-au implicat pentru repatrierea fetei de 25 de ani, ucisă cu bestialitate. Tânăra provenea dintr-o familie foarte săracă din Drobeta Turnu Severin. Femeia a lăsat în urmă o feţită de un an şi un băieţel de trei ani.

Familia tinerei de 25 de ani, din Drobeta Turnu Severin, este îngrozită de cele întâmplate. Cristina era plecată de 4 luni în Italia, împreună cu soţul său, si munceau pentru cei doi copii pe care îi aveau acasă, o fetiţă de un an şi un băieţel de 3 ani.

În ultimii ani, au fost şase cazuri care seamană izbitor cu cel al româncei, însă victimele au scăpat cu viaţă. Toate sunt prostituate sau consumatoare de droguri, iar tiparul continuă. Unele dintre victime au fost legate, cu acelaşi tip de adeziv, iar apoi torturate. Pe baza mărturiei uneia dintre supravieţuitoare, poliţia caută un suspect: un bărbat, italian, de 50-60 de ani.

Tragedia româncei a semănat panica în rândul italienilor din zonă. Aceştia se gândesc că Monstrul din Florenţa şi-ar fi reluat crimele. Bărbatul, care nu a fost identificat niciodată, a ucis cu bestialitate 8 cupluri de tineri, între 1968 şi 1985.

Anchetatorii cred astfel că au de-a face cu un maniac cu tendinţe sado-masochiste şi disfuncţii sexuale.