Româncele, la mare căutare în industria sexului din Europa

Dacă până acum româncele erau atrase de ofertele care le promiteau joburi de dansatoare în străinătate, dar care la faţa locului se dovedeau a fi prostituţie în toată regula, de acum nu mai trebuie să se îngrijoreze că s-ar putea păcăli.

RomaniaTV.net
31 oct. 2012, 09:48
Româncele, la mare căutare în industria sexului din Europa

Spre deosebire de anii trecuţi, site-urile cu anunţuri de locuri de muncă sunt doldora de oferte de angajare pentru vânzătoarele de plăceri. Diferenţa constă în faptul că acestea nu mai sunt ascunse sub anunţuri pentru dansatoare sau hostess, ci au devenit mai explicite.

90% dintre anunţurile din România cu oferte de muncă pentru străinătate nu înseamnă decât cereri de carne vie pentru europeni. La 5 ani de la aderare, Uniunea Europeană pare interesată în special de ce au româncele de oferit în pat. „Club de lux angajează fete cu aspect fizic plăcut, minim 18 ani, câştig zilnic între 250 şi 500 de euro, în funcţie de abilităţi”, sună, spre exemplu, un anunţ. Şi ca acesta sunt zeci.

Ofertele pornesc de la 250 de euro pe zi şi ajung până la 8.000 de euro. Beneficiile diferă de la o ţară la alta, cele mai mici fiind în Grecia sau Cipru, iar cele mai mari în Marea Britanie. Pe lista ţărilor în care vânzătoarele de plăceri din România sunt la mare căutare se mai află Elveţia, Germania sau Italia.