Româncele nu mai au bani de silicoane VIDEO

Deşi vedetele apelează tot mai des la esteticieni, ţara noastră este codaşă la operaţiile de mărire a sânilor. Cel puţin asta arată statisticile făcute de americani. Anul trecut, 3.000 de românce au apelat la intervenţii de implant mamar, iar numărul amatoarelor este în scădere, spun medicii.

RomaniaTV.net
06 mart. 2013, 22:01
Româncele nu mai au bani de silicoane VIDEO

Chirurgii esteticieni cred că din cauza crizei, româncele renunţă la intervenţiile pentru înfrumuseţare.

„S-a schimbat tipul de tratamente pentru care vin la clinica. Nu-şi mai fac trei intervenţii într-una, nu mai vin pentru 5-6 injecţii deodată”, a declarat Adina Alberts, medic estetician.

Cele mai căutate intervenţii printre românce au rămas totuşi implanturile cu silicoane, intervenţiile la nivelul nasului şi cele de remodelare corporală.

Pentru o mărire de sâni, o femeie trebuie să scoată din buzunar între 1.200 şi 5.500 de euro. Cele mai fidele cliente sunt evident vedetele.

Deea Maxer a ajuns la bisturiu după ce a alăptat. Acum este foarte mândră de bustul ei.

„Mi-am dat seama că sânii mei nu-şi vor reveni la forma iniţială, pentru că au suferit nişte modificări. Au fost 3 operaţii într-una”, a spus Deea Maxer.

Şi fostul manechin Elena Hueanu a ales să îşi mărească sânii. A făcut-o mai mult din curiozitate, pentru că în timpul carierei nu a avut voie să apeleze la operaţiile estetice. Acum este însărcinată, iar după ce va naşte implanturile nu o vor împiedica să alăpteze.

Anul trecut, în România, 3.000 de femei au ales să-şi mărească sânii, informează România TV. Destul de puţine, spun medicii esteticieni, dacă luăm în calcul faptul că în America, peste 300.000 de femei ajung anual la bisturiu pentru a fi mai frumoase.