Români au Talent, cele mai tari momente. Preotul cu tatuaj care-l imită pe Elvis sau recitalul lui Gabriel Nebunu VIDEO

Momente incredibile la show-ul "Românii au Talent". Florin, un copil minune cu o voce de aur, a ridicat juriul în picioare cu o arie de operă şi a adus lacrimi în ochi celor care l-au ascultat. După câteva minute a urcat pe scenă un preot catolic tatuat, care a făcut senzaţie cu un cover după Elvis Presley.

25 feb. 2017, 13:09
Români au Talent, cele mai tari momente. Preotul cu tatuaj care-l imită pe Elvis sau recitalul lui Gabriel Nebunu VIDEO

Florin are doar 15 ani şi nu a luat niciodată lecţii de canto, însă vocea sa i-a lăsat pe toţi cu gura căscată, iar Florin Călinescu a fost năpădit de emoţii. Juriul şi publicul au urmărit fermecaţi cum puştiul, care provine dintr-o familie modestă, a interpretat magistral aria muzicală „Te voglio bene assai” şi a trecut în etapa următoare cu patru de „DA”.

Tot Florin Călinescu a fost cel mai impresionat de următoarea concurentă, care a încercat un dans din buric original. Din păcate pentru Călinescu, blonda nu a trecut în etapa următoare.

Un alt moment memorabil l-a avut în primplan pe un preot catolic. Părintele Antoniu Petrescu, stabilit de mulţi ani în Italia, i-a uimit pe toţi nu cu vreo predică sau cântare religioasă, ci cu un cover al „regelui” Elvis Presley. Pe lângă ineditul situaţiei, părintele a impresionat cu vocea şi mişcările sale scenice şi a trecut în etapa următoare fără emoţii.

La „Românii au talent” au urmat momente nebune cu… Gabriel Nebunu! Tânărul basarabean, interpret de muzică populară, a cucerit juriul şi publicul. Reacţia juraţilor, dar şi publicul care a dansat şi chiuit pe muzica lui, Gabriel Nebunu a fost şocat de succesul pe care l-a avut.