Români plecaţi la muncă în Germania, SECHESTRAŢI într-un hambar

30 de români plecaţi la muncă în Germania au fost sechestraţi de angajatori într-un hambar. Oamenii au fost ţinuţi închişi toată noaptea şi nu au primit nici măcar mâncare. Informaţia a fost transmisă de o telespectatoare România TV, stabilită în Germania.

RomaniaTV.net
30 mai 2012, 10:38
Români plecaţi la muncă în Germania, SECHESTRAŢI într-un hambar

Românii au plecat la muncă printr-un contract cu o firmă din Arad. Ajunşi acolo, şi-au dat seama că ceea ce li se promisese nu seamănă deloc cu ceea ce au găsit. Nemulţumiţi de condiţiile oferite, românii s-au revoltat şi au refuzat să mai semneze contractul cu firma din Germania, informează România TV.

Atunci a început calvarul: au fost închişi toată noaptea fără apă şi mâncare. Zece dintre ei au reuşit să scape cu ajutorul unor rude, dar ceilalţi 20 sunt în continuare sechestraţi.

„Eu acum mă duc acolo ca să iau o parte din ei. O parte am înţeles că au reuşit azi noapte să plece după ce au fost închişi în hambar. Ei nu au fost de acord cu contractul care l-a băgat în faţă angajatorul german. Ca să nu poată să plece au fost sechestraţi. Nu mai ştiu exact cum se cheamă firma, dar se pare că nu este prima dată când face aşa ceva cu oamenii. Inclusiv bani de mâncare nu le-au dat deşi li s-a promis, am inţeles că aseară li s-au dat 10 euro”, a declarat Virgina Thein, telespectator din Germania.