Români sechestraţi şi torturaţi în Franţa pe motiv că ar fi furat dintr-o locuinţă

Scene de groază în Franţa. Trei români au fost torturaţi de o familie după ce aceştia ar fi banuiţi că au furat dintr-o locuinţă. În momentul de faţă agresorii sunt arestaţi şi acuzaţi de răpire şi acte de tortură.

RomaniaTV.net
04 aug. 2017, 09:26
Români sechestraţi şi torturaţi în Franţa pe motiv că ar fi furat dintr-o locuinţă

Trei persoane au fost puse sub acuzare şi arestate pentru răpire şi acte de tortură asupra a trei români. Cei trei agresori sunt o familie de comercianţi, tatăl de 51 de ani, fiul şi prietena acesteia, ambii de 30 de ani. Mama, de 52 de ani, a fost plasată sub control judiciar pentru că a ascuns faptele.

Românii au fost supuşi unor abzuri de o violenţă incredibilă. Ei au fost arşi cu un pistol cu aer cald, ameninţati că vor fi spânzuraţi într-o rulotă, bătuţi, amenințaţi cu arme de foc, băgaţi cu capul în apă, închişi într-un frigider, iar una dintre victime, o femeie, a fost chiar rasă în cap. Totul pentru că ar fi furat din locuinţa agresorilor. 

După câteva ore de tortură, agresorii i-au abandonat pe români într-o parcare din La Chapelle-d’Armentières, situată la circa o oră de Wimereux, în noaptea de 23 spre 24 iulie.

Potrivit procurorilor care se ocupă de acest caz, inculpaţii nu recunosc faptele.