România a câştigat amicalul cu Elveţia. Grozav a înscris la debutul în naţională

Reprezentativa României a învins cu 1-0 Elveţia, într-un amical disputat la Lucerna. Următoarea partidă de verificare a tricolorilor este programată pe 5 iunie, la Innsbruck, cu Austria.

RomaniaTV.net
30 mai 2012, 20:14
România a câştigat amicalul cu Elveţia. Grozav a înscris la debutul în naţională

România a încheiat victorioasă amicalul cu Elveţia, primul dintre cele două programate în aceste zile premergătoare Euro 2012. Formula de echipă aleasă de Victor Piţurcă a fost una mult diferită de cele folosite în preliminariile pentru Campionatul European, fiind practic vorba de o reconstrucţie din temelii a reprezentativei.

Lobonţ – Papp, Chiricheş, Găman, Raţ – Bourceanu – Torje, Florescu, Grozav, Tănase – D. Niculae, a fost „unsprezecele” trimis în teren în partida de la Lucerna, iar formula aleasă de selecţioner s-a dovedit câştigătoare. Mai mult, Gheorghe Grozav, atacantul Universităţii Cluj, a marcat chiar la debutul său în echipa naţională. El a adus victoria tricolorilor, în minutul 57, reluând cu capul în plasă o centrare a lui Torje.

Şi în acest meci, ca la finala Ligii Europa, un suporter al Universităţii Craiova a pătruns pe teren, fără să fie violent, el cerând dreptate pentru echipa din Bănie.

Următorul meci al naţionalei României este programat marţea viitoare, la Innsbruck, împotriva Austriei.