ROMANIA-ANGLIA LIVE. Rădoi vrea victorii şi cu Anglia şi cu Franţa: „Vom ataca din primul minut”

ROMANIA-ANGLIA LIVE. Mirel Rădoi a anunțat că România va ataca încă din primul minut al meciului e vineri, cu Anglia, subliniind că nu ar accepta "în alb" un rezultat de egalitate. El vrea victoria atât cu Anglia, cât şi cu Franţa.

20 iun. 2019, 16:35
ROMANIA-ANGLIA LIVE. Rădoi vrea victorii şi cu Anglia şi cu Franţa: „Vom ataca din primul minut”

ROMANIA-ANGLIA LIVE. „Să sperăm că la finalul celor trei meciuri din gurpă vom avea punctaj maxim. Până la urmă, dacă facem un calcul două partide şase puncte, ne putem duce cel mai bun loc doi cu şase puncte, pentru asta avem nevoie să încasăm cât mai puţine goluri„, a spus Mirel Rădoi joi, într-o conferinţă de presă.

ROMANIA ANGLIA U21 LIVE STREAM VIDEO ONLINE TVR de la EURO 2019

Selecționerul susține că, cel mai probabil, nu va folosi același prim 11 ca acela din meciul cu Croația, 4-1. Mai mult, Rădoi a anunțat și care poate fi punctul slab al naționalei noastre.

LIVE EURO U21 ROMANIA-ANGLIA

În momentul de față, pot apărea schimbări, din punct de vedere al recuperării. Nu din punct de vedere al antrenamentelor. Trebuie luată în calcul căldura. La ora partidei, și ei vor avea schimbări în echipă și vor fi foarte proaspeți. Dacă le vom oferi spații în ultimii 30 de metri. Au un nivel mult mai înalt din punct de vedere tehnic și fizic decât cel al croaților„, a mai spus Rădoi.

Citeşte şi ROMÂNIA-ANGLIA EURO 2019. Peste 4.000 de români vor fi în tribune, ultimele noutăţi din tabăra tricolorilor

ROMANIA-ANGLIA LIVE. Selecţionerul a fost întrebat de cum va gestiona meciul cu reprezentativa Albionului, iar Rădoi a fost sincer: „Chiar dacă poate nu ar fi fost bine să îţi răspund direct la această întrebare, că divulgăm nişte informaţii, indiferent de adversarul pe care îl vom avea, minutele de început vor fi la fel. Vom merge către poarta adversă, vom fi cât mai aproape în jumătatea adversarului, pentru că trebuie să începem să schimbăm mentalitatea„.