ROMÂNIA ARE SUFLET. Vezi povestea emoţionantă a Andreei, un copil care se luptă pentru viaţă VIDEO

Speranţa se încăpăţânează să nu lase loc disperării. Iar dragostea de viaţă e mai mare decât tragedia care a lovit-o. La doar trei ani, Andreea se luptă cu destinul ei, se bucură de fiecare clipă petrecută cu părinţii şi bunicii şi care îl aşteaptă pe Moş Crăciun cu sufletul la gură.

RomaniaTV.net
19 dec. 2011, 19:49
ROMÂNIA ARE SUFLET. Vezi povestea emoţionantă a Andreei, un copil care se luptă pentru viaţă VIDEO

Deşi pare un copil normal de 3 ani, Andreea duce o povară greu de imaginat. Are cancer şi medicii i-au extirpat un rinichi. Mama ei a părăsit-o după naştere, iar micuţa a ajuns în grija statului. Apoi a fost înfiată de soţii Sebastian şi Nela Bogoslov, din Craiova. Cei doi au îndrăgit-o pe loc. Micuţa avea un picioruş mai scurt, dar pentru ei nu a contat şi au luat-o acasă.

„Am cunoscut-o de Buna Vestire şi am luat-o în ziua de Înălţare, e un semn, acest copil este însemnat”, spune mama adoptivă a micuţei Andreea.

Vestea că Andreea, fetiţa pe care şi-au dorit-o dintotdeauna, are cancer a căzut ca un trăsnet peste familia Bogoslov. „A căzut cerul pe noi. A fost şocant, cumplit, am sperat până în ultimul moment că nu este aşa. Tot am sperat că e simplă tumora şi se poate trata, dar n-a fost aşa”, a spus Nela Bogoslov.

Sebastian Bogoslov, tatăl adoptiv susţine că tocmai de aceea au hotărât să lupte fără tăgadă pentru viaţa micuţei.
Medicamentul de care Andreea are nevoie este foarte scump. Un flacon costă 100 de lei. Pentru ei este foarte mult, mai ales că mama a renunţat la serviciu pentru a sta cu fetiţa în spital.

„Nu mai reuşim, pentru că lunar ne costa cam 15 milioane, salariile noastre sunt sub această sumă”, a mărturisit Nela Bogoslov.

Anul acesta Andreea nu a mai putut merge la grădiniţă. Educatoarele şi foştii colegi vor să o ajute şi
au adus o cutie pentru donaţii.

Deşi Andreei i-a căzut părul, iar medicamentele pe care le ia îi dau stări de greaţă şi dureri de picioare, fetiţa este vioaie şi are poftă de viaţă. Micuţa este pregătită să-l aştepte pe Moş Crăciun.