ROMÂNIA – ARGENTINA LIVE. Piţurcă provoacă scandal înainte de meci şi dă de pământ cu sponsorul naţionalei

ROMÂNIA - ARGENTINA se va juca miercuri seara, de la ora 21.00, iar tricolorii vor îmbrăca cu această ocazie noul echipament, pe care îl vor îmbrăca în campania de calificare pentru Euro 2014. Selecţionerul Victor Piţurcă a atacat însă vehement sponsorul reprezentativei României, considerând că echipamentul creat nu are nicio legătură cu naţionala noastră.

04 mart. 2014, 18:58
ROMÂNIA – ARGENTINA LIVE. Piţurcă provoacă scandal înainte de meci şi dă de pământ cu sponsorul naţionalei

ROMÂNIA – ARGENTINA se joacă miercuri, iar cu la începutul săptămânii a avut loc prezentarea oficială a echipamentului, eveniment de la care a lipsit selecţionerul Victor Piţurcă.

Citeşte şi ROMÂNIA – ARGENTINA. Buzbuchi şi Anton joacă împotriva lui Messi, Mutu NU. Vezi lotul lui Piţurcă

Marţi s-a dezlegat şi misterul absenţei antrenorului naţionalei de la evenimet, Piţurcă atacând vehement sponsorul tehnic al naţionalei. „Sunt nemulţumit de atitudinea celor de la Adidas şi de aceea nici nu am participat la prezentarea echipamentului. Am primit un echipament de prezentare care nu are nicio legătură cu tricolorul sau echipa naţională. Probabil că am primit resturile dintr-un depozit din nu ştiu ce ţară.

Citeşte şi ROMÂNIA – ARGENTINA LIVE. Ilie Năstase l-a căutat pe Messi la hotel: Aştept şi o zi să iau un autograf!

Echipamentul nostru de prezentare este alb-albastru şi de aceea am venit acum în echipamentul vechi. Noul preşedinte va trebui să rezove contractul cu Adidas. Ştiu că acesta se sfârşeşte la finalul anului şi probabil de aceea nu s-au mai implicat să aducă un model nou. Dacă ne-am fi calificat la Cupa Mondială, acum alta era situaţia. Fiecare ţară trebuie să aibă pe echipamentul de prezentare culorile steagului. Nu am vrut să fac tam-tam înaintea meciului cu Argentina şi de aceea nu am fost la eveniment„, a spus Victor Piţurcă, acesta prezentându-se la conferinţa presă în vechiul echipament al echipei naţionale.

Citeşte şi ROMÂNIA – ARGENTINA. Sud-americanii ne insultă: Romero a sosit primul pe aceste tărâmuri ţigăneşti

ROMÂNIA – ARGENTINA se va juca miercuri seara, de la ora 21.00, va fi transmis în direct de PRO TV şi va putea fi urmărit LIVE TEXT pe RomaniaTV.net.

Citeşte şi ROMÂNIA – ARGENTINA LIVE. Amical după 20 de ani cu Messi, urmaşul lui Maradona