România, AUR la Campionatele Europene de GIMNASTICĂ

Denisa Golgotă a obţinut medalia de aur la sol şi pe cea de argint la sărituri, la junioare, în cadrul Campionatului European de Gimnastică din Berna.

05 iun. 2016, 17:33
România, AUR la Campionatele Europene de GIMNASTICĂ

„Denisa Golgotă e campioană europeană la sol și medaliată cu argint la sărituri! România a trăit periculos azi la Berna, unde Olivia Cîmpian și Ioana Crișan s-au accidentat din păcate, prima la sărituri și ultima la bârnă Denisa a punctat frumos la sărituri unde cu 14.233 a luat argint, la egalitate cu italianca Basile. Aurul a revenit unei alte italience, Maggio”, au anunţat reprezentanţii Lotului Feminin de Gimnastică a României pe o reţea de socializare.

Cătălina Ponor, bronz la bârnă şi sol la Europenele de gimnastică

„Finala de la sol a adus singurul aur pentru delegația României, prin Denisa Golgotă, reușind la ultima execuție din concurs să închidă și clasamentul, sărindu-i în brațe antrenorului Nicolae Forminte. Cu 13.933 aurul a fost al ei. Podiumul a fost completat de britanica Kinsella și rusoaica Prebeinosova. Palmaresul României la acest Campionat European: un aur, un argint și trei medalii de bronz. Felicitări tuturor!”, se arată în încheierea mesajului.