România – Austria, în prim-plan! Biletul zilei pariuri1x2.ro

Ieri ne-am dublat din nou investiția! Am pariat pe minimum 4 goluri marcate în meciul de hochei Kazan – Chelyabinsk (2-2),  pe succesul grupării vizitatoare în partida de baschet ALBA Berlin – Anadolu Efes (72-93) și pe „2 cu handicap 0” la meciul dintre Bolivia și Argentina. Messi & co. s-au impus cu scorul de 2-1. Astăzi ne îndreptăm atenția către Liga Națiunilor. Pariem pe trei selecții cu ajutorul cărora țintim din nou profitul!

14 oct. 2020, 09:07
România – Austria, în prim-plan! Biletul zilei pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Deschidem varianta de combo cu jocul dintre România și Austria. Deși a dezamăgit în ultimele două partide, încasând 6 goluri în confruntările cu Norvegia și Islanda, naționala lui Rădoi are un ușor ascendent moral în fața adversarei, după succesul cu 3-2 repurtat acum o lună,  la Klagenfurt. Mergem tot pe ideea unui joc spectaculos și pariem pe varianta ”peste 1.5 goluri”.  

Pentru a doua selecție de pe bilet ne îndreptăm atenția către duelul de la Bergamo, dintre Italia si Olanda. ”Squadra Azzurra” este neînvinsă de 18 meciuri, serie din care face parte și succesul cu 1-0 repurtat acum o lună, în meciul direct de la Amsterdam. Ținând cont și de parcursul slab al batavilor după plecarea lui Koeman de la timona preimei reprezentative, luăm în calcul pentru acest meci pronosticul 1x.  

Închidem cota 2 tot cu un joc interesant din Liga Națiunilor, cel care le va opune pe Anglia și Danemarca. Formația gazdă este impresionantă pe teren propriu, acolo unde are victorii pe linie in ultimii doi ani, cea mai recentă fiind repurtată contra solidei naționale a Belgiei. Considerăm că reprezentativa lui Southgate își va trece în palmares un nou rezultat pozitiv 

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 14 octombrie
21:45, România – Austria, peste 1.5 goluri, cota 1.34
21:45, Italia – Olanda, 1x, cota 1.22
21:45, Anglia – Danemarca, 1 cu handicap 0, cota 1.26
Cota totala 2.05 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.