ROMANIA BELGIA FED CUP. Meciul România – Belgia din Fed Cup se va juca la Bucureşti

ROMANIA BELGIA FED CUP. Meciul dintre echipele feminine ale României și Belgiei, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, va avea loc la București, în perioada 11-12 februarie, a anunțat Federația Română de Tenis.

17 oct. 2016, 12:59
ROMANIA BELGIA FED CUP. Meciul România – Belgia din Fed Cup se va juca la Bucureşti

ROMANIA BELGIA FED CUP. FRT a propus ca meciul să aibă loc în Sala Polivalentă din Capitală. „Aceasta a fost propunerea noastră și suntem convinși că ea va fi acceptată”, a declarat Răzvan Itu, vicepreședintele FRT.

ROMANIA BELGIA FED CUP. „Am ales București pentru că am promis, și ne dorim, ca această echipă a României să joace în cât mai multe orașe din țară, pentru a putea fi urmărită de cât mai mulți fani. Mă bucur că am găsit înțelegere și sprijin la autoritățile locale pentru ca acest meci să se desfășoare la București, și vrem să le mulțumim și pe această cale”, a precizat oficialul FRT.

ROMANIA BELGIA FED CUP. Reprezentații Federației Internaționale de Tenis sunt așteptați săptămâna viitoare în România, pentru a-și da acceptul ca Sala Polivalentă să găzduiască acest meci.