România-Chile 3-2. Pe cine a remarcat antrenorul oaspeţilor dintre tricolori

Antrenorul echipei de fotbal a statului Chile, Juan Antonio Pizzi, a declarat, după meciul cu România, că eliminarea jucătorului său a schimbat soarta jocului, marți seara, în meciul amical de la Cluj.

14 iun. 2017, 05:29
România-Chile 3-2. Pe cine a remarcat antrenorul oaspeţilor dintre tricolori

La începutul partidei am făcut un joc bun. Am făcut bine diferența pe teren, dar după eliminare totul s-a schimbat. A fost mult mai greu să menținem acest nivel, chiar dacă la nivel de sacrificiu și determinare am păstrat nivelul cu cel din alte partide. Atunci când am jucat de la egal la egal ne-am putut impune jocul. Nu am putut menține situația pe teren, dar putem spune că faptul că am fost agresivi și superiori ca joc a fost un lucru bun, cu care rămânem„, a spus Juan Antonio Pizzi. El a mai afirmat că din echipa României l-a remarcat pe Bogdan Stancu.

Naționala de fotbal a României a învins reprezentativa statului Chile, campioana Americii de Sud, cu scorul de 3-2 (1-2), marți seara pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, într-un meci amical.

Oaspeții au condus cu 2-0, prin golurile marcate de Eduardo Vargas (8) și Leonardo Valencia (18), dar tricolorii au reușit să întoarcă scorul în repriza secundă, grație golurilor marcate de Bogdan Stancu (31), Nicolae Stanciu (60) și Alexandru Băluță (83), profitând și de faptul că sud-americanii au jucat circa o oră în inferioritate numerică, după eliminarea lui Gary Medel, în min. 33.