ROMANIA – CROATIA LIVE EURO 2019: Avertisment pentru tricolorii lui Rădoi

ROMANIA - CROATIA EURO 2019: Selecționerul Nenad Gračan și doi internaționali vorbesc despre obiectivele de la EURO 2019. Toți se gândesc cel puțin la semifinale și la un loc pentru Olimpiada de la Tokyo 2020.

17 iun. 2019, 07:05
ROMANIA – CROATIA LIVE EURO 2019: Avertisment pentru tricolorii lui Rădoi

ROMANIA – CROATIA EURO 2019: Croații au avut întotdeauna un fotbal aparte. Nu doar tehnic, ci și agresiv, în viteză. Dar, surprinzător, dacă la seniori au impresionat, locul 3 la CM 1998 și 2 la CM 2018, marile lor talente n-au avut rezultate la U21. 

ROMANIA CROATIA LIVE STREAM VIDEO ONLINE TVR în Grupa C de la UNDER 21 EURO 2019

Aceasta este doar a treia participare la Euro U21 și, până acum, au încheiat grupa ultimii. Și în 2000, și în 2004. Cu un singur punct de fiecare dată.

„E POATE CEA MAI BUNĂ GENERAȚIE”

Trecutul nu-i apasă însă. Înaintea turneului final, primii adversari ai „tricolorilor” mici, marți, la Serravalle, sunt plini de ei și văd dincolo de serii. Cel puțin semifinale și calificare la Olimpiadă. 

„Cred în această generație, e poate cea mai bună formație a noastră de tineret, cu Halilovici, Brekalo, Vlašici, Šunjici și Benkovici, care au făcut deja pasul spre naționala mare”, le-a spus jurnaliștilor de la Zagreb Ivo Šušak, selecționerul croat la competiția din 2000. 

Iar actualul antrenor, Nenad Gračan, ne avertizează: „Știu că România a eliminat Portugalia și că are cinci jucători la prima echipă. Nu va fi ușor, însă vom încerca să câștigăm. Sunt sigur că românii nu sunt fericiți să dea ochii cu noi. Nu va fi chiar o vacanță pentru ei”.