ROMÂNIA-FRANTA EURO 2016. Vlad Chiricheş: Meciul de vineri, cu Franţa, este cel mai important din cariera mea

ROMÂNIA-FRANTA EURO 2016. Meciul naționalei României împotriva Franței, cu care se va deschide EURO 2016, este "cel mai important al carierei" pentru Vlad Chiricheș, a declarat fotbalistul, căpitanul "tricolorilor", într-o conferință de presă în apropierea cantonamentului de la La Chapelle-en-Serval.

06 iun. 2016, 16:23
ROMÂNIA-FRANTA EURO 2016. Vlad Chiricheş: Meciul de vineri, cu Franţa, este cel mai important din cariera mea

ROMÂNIA-FRANTA EURO 2016. „Pentru mine e cel mai important meci al carierei„, a spus Vlad Chiricheș, căpitanul naționalei României. „Franța e o echipă puternică, cu jucători valoroși, care evoluează la cele mai mari echipe din Europa. Trebuie să fim foarte atenți și în formă foarte bună ca să reușim să le facem față„, a mai spus fundașul de 26 de ani.

Citeşte şi EURO 2016. Programul complet al meciurilor şi al transmisiilor tv. Când joacă România

Menajat în ultimul amical, cu Georgia, după o ușoară accidentare la coapsa stângă, jucătorul lui Napoli, ce a fost desemnat căpitanul naționalei în dauna lui Răzvan Raț, a asigurat că este „complet refăcut” și că s-a „antrenat normal”.

Citeşte şi FRF4FAN – Ghidul suporterilor români la EURO 2016

ROMÂNIA-FRANTA EURO 2016. La rândul său, mijlocașul Ovidiu Hoban a spus: „Naționala Franței e printre cele mai puternice din lume. Toți fotbaliștii săi joacă la cele mai bune echipe din Europa. Aceasta e forța sa, eu nu văd puncte slabe„. Ovidiu Hoban a adăugat: „Noi încă nu ne-am hotărât ce tactică să adoptăm. Nu trebuie să ne concentrăm asupra unui jucător, ci asupra întregii echipe a Franței„.