ROMANIA – GERMANIA LIVE VIDEO în prima semifinală de la EURO 2019

ROMANIA-GERMANIA LIVE VIDEO. Conducătorii clubului Genoa au ajuns la un acord cu omologii lor de la Inter Milano pentru ca portarul Ionuţ Radu să mai joace un sezon la gruparea genoveză, chiar înainte de semifinala ROMANIA U21 - GERMANIA U21.

26 iun. 2019, 08:01
ROMANIA – GERMANIA LIVE VIDEO în prima semifinală de la EURO 2019

ROMANIA U21 – GERMANIA U21 este LIVE STREAM VIDEO ONLINE TVR AICI.

ROMANIA U21 GERMANIA U21 TVR LIVE STREAM VIDEO ONLINE. Echipele de start la meciul ROMANIA u21 – GERMANIA U21

ROMANIA: I. Radu – Cr. Manea, Nedelcearu, Pașcanu, Fl. Ștefan – T. Băluță, Cicâldău – Man, I. Hagi, A. Ivan- Pușcaș. Rezerve: Cabuz, A. Vlad -Boboc, Fl. Coman, Ad. Petre, R. Grigore, Vl. Dragomir, Ghiță, Nedelcu, Ad. Rus, A. Ciobanu, Olaru. Selecționer: Mirel Rădoi.

GERMANIA: Nubel – Klostermann, Tah, Baumgartl, Mittelstadt – Eggestein – Neuhaus, Amiri, Oztunali – Waldschmidt, Amiri. Rezerve: Muller, Schubert – L. Nmecha, Richter, Eggestein, Anton, Serdar, Uduokhai, Koch, Maier, Lowen. Selecționer: Stefan Kuntz.

ROMANIA U21 GERMANIA U21 TVR LIVE STREAM VIDEO ONLINE în semifinalele Euro 2019

ROMANIA-GERMANIA LIVE VIDEO. Inter l-a vândut pe Radu, vara trecută, la Genoa, cu opţiune de răscumpărare, pe care a activat-o de curând. Însă gruparea milaneză nu consideră că este momentul ca portarul naţionalei de tineret a României să se alăture acum lotului antrenat de Antonio Conte.

Pe de altă parte, Inter a refuzat orice ofertă de transfer definitv venită de la alte cluburi, între care AS Roma, şi a decis să-l mai lase pe Radu un sezon la Genoa, deşi au fost şi alte echipe din Serie A care ar fi dorit să obţină împrumutul jucătorului.

Până la revenirea la Genova, Radu continuă cu România în semifinalele Campioantului European de tineret, fază în care va evolua, joi, de la ora 19.00, cu Germania. El a transmis şi un mesaj războinic Germaniei, adversarei de mâine, din semifinalele EURO 2019. „Nu ne oprim aici! Germania, venim și aducem cu noi un stadion plin de români!„, a scris portarul pe Facebook.