ROMÂNIA – GRECIA. Atmosferă INCENDIARĂ în tribune

ROMÂNIA - GRECIA. Deşi şansele României de calificare la CM 2014 erau infime, după eşecul din meciul tur cu Grecia, suporterii "tricolorilor" au venit cu mic cu mare la Naţional Arena pentru a susţine echipa lui Piţurcă şi au creat o atmosferă incendiară în debutul partidei. După ce Grecia a deschis scorul, suporterii au început să ceară demisia selecţionerului Victor Piţurcă.

RomaniaTV.net
19 nov. 2013, 19:49
ROMÂNIA – GRECIA. Atmosferă INCENDIARĂ în tribune

ROMÂNIA – GRECIA. Peste 50.000 de suporteri au venit marţi seară pe Naţional Arena pentru a susţine România la meciul retur cu Grecia din barajul pentru calificarea la CM 2014.

Momentul intonării imnului României a fost unul pur şi simplu cutremurător, „Deşteaptă-te, Române” auzindu-se din piepturile tuturor celor din tribune, care au fluturat zeci de mii de steguleţe tricolore, pe care le-au găsit pe scaune în momentul în care şi-au ocupat locurile pe stadion.

La una dintre peluzele stadionului a fost desfăşurat un steag uriaş al României, precum şi un banner cu mesaul „Luptaţi pentru neam, credinţă şi ţară”.

În tribunele Arenei Naţionale sunt prezenţi şi aproximativ 2.000 de suporteri greci, care s-au făcut auziţi doar în momentul în care Mitroglou a deschis scorul pentru oaspeţi.

ROMÂNIA – GRECIA este LIVE pe Antena 1 şi LIVE TEXT pe România TV.