ROMÂNIA – GRECIA. Ce spune premierul Ponta despre calificarea la CM 2014

ROMÂNIA - GRECIA. Reprezentativa României îşi joacă, marţi seară, ultima şansă de a ajunge la CM 2014, din Brazilia. După ce au pierdut cu 1-3 meciul tur cu Grecia, de la baraj, "tricolorii" au şanse minime să joace la turneul final şi au nevoie de un succes cu 2-0, de un 3-1 care să ducă meciul în prelungiri sau de o victorie la minim trei goluri diferenţă. Premierul Victor Ponta este şi el sceptic în privinţa şanselor de calificare.

RomaniaTV.net
19 nov. 2013, 15:45
ROMÂNIA – GRECIA. Ce spune premierul Ponta despre calificarea la CM 2014

Premierul Victor Ponta nu a comentat şansele echipei naţionale de fotbal a României de a se califica la Cupa Mondială din 2014. Primul ministru a răspuns evaziv atunci când a fost întrebat dacă naţionala va reuşi să treacă de Grecia în drumul spre Rio. „Eh, aş vrea eu!”, a spus Ponta, când a fost întrebat dacă România se califică la CM 2014.

CITEŞTE ŞI: ROMANIA-GRECIA: Mutu, mesaj FABULOS pe Facebook pentru tricolori

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, vineri seară, cu scorul de 3-1 (2-1), de selecţionata similară a Greciei, în meciul tur disputat pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu, contând pentru barajul de calificare la Cupa Mondială din Brazilia, din 2014.

CITEŞTE ŞI: NE CALIFICĂM? Ce spun un MAGICIAN, o VRĂJITOARE şi un ASTROLOG despre ROMÂNIA-GRECIA

Meciul retur va avea loc în această seară, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti. Pentru a fi sigură de calificarea la CM, România are nevoie de o victorie cu scorul de 2-0 sau la o diferenţă de trei goluri. În cazul în care România va câştiga cu scorul de 3-1, meciul va intra în prelungiri, iar dacă scorul se menţine şi după 30 de minute, se va trece la executarea loviturilor de departajare.

Meciul România – Grecia va fi LIVE TEXT pe România TV.