ROMANIA – GRECIA. Katsouranis: Ne aşteptăm ca românii să pună presiune din start

ROMANIA - GRECIA. Naţionala elenă ajunge luni la Bucureşti, pentru manşa retur a barajului de calificare la CM 2014. Învingători cu 3-1 în tur, jucătorii greci sunt optimişti că vor merge în Brazilia.

18 nov. 2013, 10:37
ROMANIA – GRECIA. Katsouranis: Ne aşteptăm ca românii să pună presiune din start

ROMANIA – GRECIA. Atacantul Dimitris Salpingidis a declarat, luni, că naţionala Greciei trebuie să facă la Bucureşti un meci la fel de bun ca la Pireu şi astfel să se califice la Cupa Mondială din Brazilia, informează presa elenă, citată de Mediafax.

Teoretic, acum avem prima şansă de calificare, doar am câştigat cu 3-1 în tur, dar sunt convins că vom avea un joc foarte dificil la Bucureşti şi trebuie să fim atenţi. Trebuie să jucăm la fel de bine ca în primul meci şi să ne calificăm. Depinde de noi„, a afirmat Salpingidis.

La rândul său, atacantul grec Kostas Mitroglou a declarat că jucătorii eleni visează să joace la Cupa Mondială din Brazilia şi vor da totul pentru a reuşi acest lucru după meciul cu România, din returul barajului de calificare la CM-2014.

Visăm să participăm la Cupa Mondială din Brazilia şi vom da totul pe teren la Bucureşti„, a afirmat atacantul formaţiei Olympiakos Pireu.

Citeşte şi ROMANIA – GRECIA. Tricolorii sunt favoriţi să bată Grecia, dar elenii au prima şansă la calificare

Mijlocaşul Kostas Katsouranis a declarat echipa Greciei va juca la Bucureşti ca şi cum în tur scorul a fost 0-0: „Ţelul nostru este să câştigăm din nou. Ne aşteptăm ca românii să pună presiune chiar din start, să încerce să marcheze şi mai au şi sprijinul fanilor. Îi respectăm, dar nu ne temem„, a declarat Katsouranis.

Citeşte şi ROMANIA – GRECIA. Schimbări majore faţă de tur, vezi echipa tricolorilor

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, vineri seară, cu scorul de 3-1 (2-1), de selecţionata similară a Greciei, în meciul tur disputat pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu, contând pentru barajul de calificare la Cupa Mondială din Brazilia, din 2014. Pentru România a marcat Stancu ’19, iar pentru Grecia au înscris Mitroglou ’14, ’66 şi Salpingidis ’20.

Meciul retur va avea loc, marţi, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti. Pentru a fi sigură de calificarea la CM, România are nevoie de o victorie cu scorul de 2-0 sau la o diferenţă de trei goluri.