ROMANIA – GRECIA. Schimbări majore faţă de tur, vezi echipa tricolorilor

ROMANIA - GRECIA. Forţat de rezultatul meciului de la Atena şi de suspendările lui Bourceanu şi Costin Lazăr, Victor Piţurcă va opera nu mai puţin de patru modificări în echipa de start contra Greciei, în manşa a doua a barajului de calificare la CM 2014.

18 nov. 2013, 08:06
ROMANIA – GRECIA. Schimbări majore faţă de tur, vezi echipa tricolorilor

ROMANIA – GRECIA. Tricolorii au pierdut doi mijlocaşi la închidere în disputa de vineri, de la Atena, Bourceanu şi Costin Lazăr, fiind suspendaţi pentru returul cu elenii, programat marţi seara pe Arena Naţională.

Vezi şi GRECIA – ROMANIA: Cum s-au marcat golurile VIDEO

În absenţa acestora, selecţionerul Victor Piţurcă se vede nevoit să improvizeze, în condiţiile în care singurul jucător de acelaşi profil pe care îl mai are la dispoziţie este Ovidiu Hoban. Cum nu va putea risca cu acesta, din cauza lipsei sale de experienţă, cuplul de mijlocaşi defensivi va fi format din Cociş – care îşi va păstra postul, şi Gardoş – care a jucat fundaş central la Pireu.

Locul lui Gardoş în axul central al defensivei va fi luat de Chiricheş, care va face cuplu cu Goian. Fundaşii laterali vor rămâne aceiaşi, Măţel şi Raţ, însă locul lui Lobonţ în poarta noastră va fi luat de Tătăruşanu. Schimbări importante sunt pe posturile mijlocaşilor laterali, urmând să sară din schemă Torje – care a provocat două lovituri libere din care grecii au marcat, şi Cristi Tănase – care nu i-a fost de niciun ajutor lui Raţ pe banda stângă, punându-l pe fundaşul lui West Ham United în situaţii ridicole şi fără ieşire.

Vezi şi GRECIA-ROMÂNIA: Gol din ofsaid pentru greci. Dar de la arbitru VIDEO

Astfel, pe Arena Naţională va fi folosit Bănel Nicoliţă pe dreapta şi Bogdan Stancu, urmând ca Alexandru Maxim să evolueze în spatele vârfului împins Marica.

Echipa probabilă a României în returul cu Grecia: Tătăruşanu – Măţel, Goian, Chiricheş, Raţ – Gardoş, Cociş – B. Nicoliţă, Maxim, B. Stancu – Marica.

Vezi şi Adrian Mutu, aroganţă maximă la adresa lui Piţurcă înainte de ROMÂNIA-GRECIA