ROMANIA – GRECIA. Mitroglu avertizează: Vom merge în România ca şi cum s-ar fi terminat 0-0, nu 3-1

GRECIA - ROMANIA. Internaţionalul grec Kostas Mitroglou a declarat că naţionala ţării sale încă nu a realizat nimic şi va aborda returul cu România ca şi cum prima manşă a barajului pentru Cupa Mondială s-ar fi terminat la 0-0, nu cu o victorie cu scorul de 3-1.

16 nov. 2013, 16:43
ROMANIA – GRECIA. Mitroglu avertizează: Vom merge în România ca şi cum s-ar fi terminat 0-0, nu 3-1

ROMANIA – GRECIA. Internaţionalul grec Kostas Mitroglou a declarat că naţionala ţării sale încă nu a realizat nimic şi va aborda returul cu România ca şi cum prima manşă a barajului pentru Cupa Mondială s-ar fi terminat la 0-0, nu cu o victorie cu scorul de 3-1.

Citeşte şi BARAJ CM 2014, GRECIA – ROMÂNIA 3-1. Avem şanse minime de a merge la Mondialele din Brazilia

Am jucat foarte bine, am fost mai buni şi am câştigat, dar vom merge în România ca şi cum s-ar fi terminat 0-0, nu 3-1. Vrem să obţinem un rezultat bun la Bucureşti şi să ne calificăm. Încă n-am realizat nimic, am făcut doar o jumătate de pas spre Brazilia„, a spus Mitroglou, potrivit publicaţiei Sport, citată de Mediafax.

Citeşte şi GRECIA-ROMANIA: Presa elenă face praf naţionala lui Piţurcă

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, vineri seară, cu scorul de 3-1 (2-1), de selecţionata similară a Greciei, în meciul tur disputat pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu, contând pentru barajul de calificare la Cupa Mondială din Brazilia, din 2014. Pentru România a marcat Stancu ’19, iar pentru Grecia au înscris Mitroglou ’14, ’66 şi Salpingidis ’20.

Meciul retur va avea loc, marţi, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Citeşte şi BARAJ CM 2014. Victor Piţurcă, după 1-3 cu Grecia: „Pe Maxim l-am păstrat pentru retur”